Φρίκη στην Κω: Πακιστανός κατηγορείται για τον βιασμό 8χρονου αγοριού

Ακόμα μία υπόθεση βιασμού ανηλίκου ήρθε στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά στην Κω, όπου ένας 23χρονος άνδρας από το Πακιστάν κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα 8χρονο αγόρι.

Ο αλλοδαπός έχει ήδη παραδεχτεί την πράξη του θα δικαστεί στις αρχές Φεβρουαρίου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, από το οποίο εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό η υπόθεσή του, τον Ιανουάριο του 2021.

Σύμφωνα με την Rodiaki.gr ο άνδρας κατηγορούνταν για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 χρόνια, πράξεις για τις οποίες στις 12 Ιανουαρίου 2021 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, «υιοθετώντας» την εισαγγελική πρόταση, τον έκρινε ομόφωνα ένοχο, χωρίς να του αναγνωρίσει κάποιο ελαφρυντικό.

Έτσι επιβλήθηκε στον 23χρονο Πακιστανό ποινή κάθειρξης 10 ετών για κάθε πράξη (οι δικαστές μειοψήφησαν ζητώντας να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 12 ετών για την κάθε κατηγορία), δηλαδή κατά συγχώνευση καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Κατά της απόφασης αυτής ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και έτσι η υπόθεσή, του προσδιορίστηκε να εκδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, στις 6 Φεβρουαρίου.

Το καλοκαίρι του 2019 η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, οπότε και καταγγέλθηκε στην αστυνομία της Κω και συνελήφθη ο 23χρονος. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και προφυλακίστηκε.

Όλα συνέβησαν στις 19 Ιουλίου 2019, όταν ο 23χρονος φέρεται να οδήγησε τον αγόρι σε άγνωστη τοποθεσία μέσα σε χωράφι, κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, όπου με απειλές και τη δύναμή του, το έριξε στο έδαφος και το βίασε.

Ο αλλοδαπός, κατά την απολογία του ενώπιον του πρωτόδικου δικαστηρίου, παραδέχτηκε πως διέπραξε τα όσα του καταλογίζονται, ωστόσο… ζήτησε «συγγνώμη» και δήλωσε ότι «δεν πρόκειται να το ξανακάνει».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ