Φρίκη με τον βιασμό 4χρονου από τον πατέρα του: Ανατριχιαστικές περιγραφές και ο ρόλος της γιαγιάς

Νέες λεπτομέρειες για τον βιασμό 4χρονου από τον πατέρα του έδωσε το πρωί της Πέμπτης, ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού, Γιάννης Μαρακάκης. Όπως είπε στην ΕΡΤ, οι γονείς είναι σε διάσταση και όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών που πέρασε το παιδί μαζί του.

Ο πατέρας του, γιος ιερέα, είχε το παιδί για κάποιες μέρες, και σύμφωνα με τα όσα λέει η μητέρα, ο 4χρονος όταν επέστρεψε είχε αλλάξει η συμπεριφορά του και παρατήρησε ότι «πειραματιζόταν» με τη σεξουαλικότητά του. Έτσι, αποφάσισε να απευθυνθεί σε ειδικό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα βιντεοσκοπούσε την αλλαγή της συμπεριφοράς του παιδιού της και το υλικό αυτό έχει προσκομιστεί και σε παιδοψυχολόγους και ιατροδικαστή.

Η μητέρα επέμενε να παρατηρεί τι συμβαίνει μέχρι που το παιδί τής αποκάλυψε ότι έκανε «κάποια παιχνίδια» με τον μπαμπά του και τη γιαγιά του και ότι πονούσε.

Όταν πλέον εμφανίστηκαν και σημάδια στο σώμα του, τότε ο 4χρονος εξετάστηκε από ανακριτικούς υπαλλήλους, παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού, και έτσι ξεκίνησε να αποκαλύπτεται η φρίκη.

Ακολούθησαν κάποιες συνεδρίες με παιδοψυχολόγο, κατά τη διάρκεια των οποίων το παιδί τελικά φέρεται να αποκάλυψε τα πάντα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πατέρας και γιαγιά είχαν δώσει όνομα στα γεννητικά τους όργανα αλλά και στου παιδιού.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρακάκη το παιδί μίλησε όταν έκλεισε η κάμερα των ανακριτικών υπαλλήλων, γιατί όπως τους είπε δεν θέλει την κάμερα γιατί «τα παιχνίδια που έκανα με την γιαγιά και τον μπαμπά μετά τα βλέπαμε στην τηλεόραση».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ