Φωταγωγήθηκε το Χαϊδάρι -Ορατό το δέντρο σε όλη τη Δυτική Αθήνα [εικόνες]

Το Χαϊδάρι φωτίστηκε για τα Χριστούγεννα προφέροντας εορταστικές γωνιές για μικρούς και μεγάλους, κατοίκους και επισκέπτες της Δυτικής Αθήνας.

Ο ένας δήμος μετά τον άλλο βάζει τα γιορτινά του με στόχο οι πολίτες να αισθανθούν, πώς παρ΄ολες τις δυσκολίες της εποχής, τα Χριστούγεννα είναι εδώ για όλους.

Με στόχο να δημιουργήσει μια ευχάριστη χριστουγεννιάτικη νότα αισιοδοξίας, ο Δήμος Χαϊδαρίου ξεκίνησε τον στολισμό της πόλης με τον φωτισμό της πλατείας του Δημαρχείου να κλέβει την παράσταση, με ένα φωτισμένο δέντρο 10 μέτρων, ορατό από όλη τη Δυτική Αττική, ενώ εντυπωσιάζει το πολύχρωμα φωτισμένο δημαρχείο της πόλης.

φατνη
Η φάτνη στην Κεντρική πλατεία

Στην πόλη του Χαϊδαρίου και μία μεγάλη φάτνη, αλλά και γωνιές με τον Αγιο Βασίλη και τους ταράνδους του για τις καθιερωμένες σέλφι των πολιτών.

δημαρχειο
Εντυπωσικα φωταγωγημένο το Δημαρχείο της πόλης

Το Χαϊδάρι, σημείο αναφοράς σε όλη την περιοχή της Δυτικής Αθήνας, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη μετά-covid περίοδο ως πόλος έλξης για τους Αθηναίους, όπως έγινε και το καλοκαίρι με τη λειτουργία του drive in σινεμά και την πρωτοβουλία με τα ξύλινα ποδήλατα.

δεντρο
Ενα πανύψηλο φωτισμένο δεντρο, ξεχωρίζει από μακριά

Στόχος του Δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού είναι η όσο το δυνατόν άμεση υλοποίηση μίας σειράς έργων και πρωτοβουλιών που έχουν ήδη δρομολογηθεί, όπως η συνεργασία με το νησί του Καστελόριζου στον τομέα του πολιτισμού. Μέλημα του δήμου η βελτίωση της ζωής πολιτών και επισκεπτών της πόλης του Χαϊδαρίου.

αγιος βασιλης
Η γωνιά με τις περισσότερες σέλφι των κατοίκων

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ