Εξάρχεια: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ΜΑΤατζή που διέλυσε κατάστημα (Βίντεο)

Βίντεο – ντοκουμέντο από το άγριο ξέσπασμα του αφιονισμένου ΜΑΤατζή στα Εξάρχεια.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ένας μαινόμενος ΜΑΤατζής διαλύει κατάστημα στα Εξάρχεια, προκάλεσε την αντίδραση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, διενεργείται εισαγγελική έρευνα, διότι το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό δείχνει τον εν λόγω αστυνομικό των ΜΑΤ να θρυμματίζει την τζαμαρία της πόρτας του συγκεκριμένου μαγαζιού.

Η πράξη του, δε, προκάλεσε τουλάχιστον έναν τραυματισμό από τα θραύσματα που κατέληξαν επάνω στους παρευρισκόμενους. Θυμίζουμε πως εντός του καταστήματος βρίσκονταν εργαζόμενοι σε αυτό, αλλά και πελάτες. Από τις κραυγές τρόμου των ανθρώπων, γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για νεαρές κοπέλες.

Οι εργαζόμενοι και πελάτες, όντες έντρομοι, άρχισαν να φωνάζουν στον αποχαλινωμένο ΜΑΤατζή. «Τι κάνεις, είσαι τρελός;», ακούγεται να του φωνάζει μια κοπέλα. «Ναι, είμαι τρελός», της απαντάει προκλητικά ο μαινόμενος αστυνομικός των ΜΑΤ.

Στο οπτικοακουστικό υλικό είναι εμφανές πως από την τρομακτική επίθεση του ΜΑΤατζή τραυματίστηκε τουλάχιστον μια γυναίκα, στο χέρι, από τα σπασμένα γυαλιά. Όπως μπορείτε να δείτε στο ντοκουμέντο που ακολουθεί, τα θραύσματα της έκοψαν το χέρι και το αίμα άρχισε να τρέχει ποτάμι:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ