Εξάρχεια: Ο «ς με τα σουβλάκια» αποκαλύπτει – «Έγιναν όλα μπροστά μου»

«Η ζωή είναι διαφορετική από αυτή που διαβάζουμε στα διάφορα ΜΜΕ». Η αποκαλυπτική ανάρτηση ενός αυτόπτη μάρτυρα των επεισοδίων στα Εξάρχεια το μεσημέρι της Τρίτης.

Τρεις τραυματίες αστυνομικοί και «απάντηση» στην επίθεση των διαδηλωτών με πυροσβεστήρες ήταν η επίσημη εκδοχή της αστυνομίας για τα επεισόδια χθες το μεσημέρι στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής.

Το iEidiseis κατέγραψε αποκλειστικό βίντεο από όσα διαδραματίστηκαν από την αρχή και τα ντοκουμέντα που αποτύπωναν μια διαφορετική αλληλουχία γεγονότων από εκείνη της επίσημης εκδοχής.

Τα ίδια όμως αναφέρει σε μακροσκελή ανάρτησή του και ένας αυτόπτης μάρτυρας που έγινε viral από τη φωτογραφία του πρακτορείου INTIME. Ο «κύριος-κακομοίρης», όπως ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του στην ιδιαίτερα αποκαλυπτική ανάρτησή του στο Facebook, ένας νεαρός δικηγόρος που χτύπησαν τα ΜΑΤ όταν τους φώναξε να μην πατούν στον λαιμό τον διαδηλωτή που είχαν ήδη ακινητοποιήσει.

Είναι ο άνθρωπος που φαίνεται στο βάθος στο τέλος του βίντεο και απεικονίζεται στη φωτογραφία του εξωφύλλου του άρθρου:

https://www.facebook.com/359612061446497/videos/292337282757278

Τις πληροφορίες ότι αστυνομικός έσπασε την τζαμαρία ενός καταστήματος που μεταδώσαμε χθες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια κοπέλα, επιβεβαιώνει και ο αυτόπτης μάρτυρας. «Δύο διαδηλωτές», γράφει, «είχαν μπει σε ένα φωτοτυπάδικο στη γωνία και ένας ΜΑΤατζής έσπασε τη τζαμαρία του μαγαζιού βρίζοντας χυδαία. Ξαναλέω, την τζαμαρία την έσπασε ΜΑΤατζής».

Μάλιστα, περιγράφει πως ένας άνδρας των ΜΑΤ τον χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ ένας άλλος τον έσπρωξε με την ασπίδα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του:

https://www.facebook.com/konstantinos.galanis.14/posts/10216147651963658

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ