Εθνική οδός: Πού είναι κλειστή – Εικόνες

Κλεισμένη σε πολλά σημεία η εθνική οδός. Μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. εν μέσω διαδηλώσεων κι εντάσεων.

Χάος επικρατεί σε πολλά σημεία της εθνικής οδού, όπου λαμβάνουν χώρα κινητοποιήσεις και εντάσεις μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και διαδηλωτών που διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 18χρονου κατά τη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων που συνέβησαν στο Πέραμα.

Το iEidiseis εξασφάλισε εικόνες από σημεία όπου η εθνική οδός έχει κλειστεί από διαδηλωτές, κοντά στους οποίους υπάρχουν κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών, 30 χιλιόμετρα μακριά από την Πάτρα:

ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ

  • Κλειστή η εθνική οδός Πατρών- Πύργου στα Σαγέικα Αχαΐας – Συγκεντρώσεις στο αυτοκινητόδρομο Πατρών – Κορίνθου στη Ροδοδάφνη Αιγίου και στους κόμβους Γαστούνης και Λευκοχωρίου στην Ηλεία

Κλειστή είναι η εθνική οδός Πατρών – Πύργου, στο ύψος της περιοχής Σαγέικα στην Αχαΐα, λόγω της συγκέντρωσης διαδηλωτών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 20χρονου, που σκοτώθηκε στο αιματηρό περιστατικό του Περάματος.

Τα συγκεντρωμένα άτομα έχουν ανάψει φωτιές στο οδόστρωμα, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών.

Στο σημείο του αποκλεισμού βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Στο μεταξύ, διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τους ίδιους λόγους έχουν συγκεντρωθεί δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Ροδοδάφνης, στο Αίγιο και σύμφωνα με την Αστυνομία πετούν αντικείμενα, με αποτέλεσμα να γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό.

Επίσης, ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στους κόμβους της Γαστούνης και του Λευκοχωρίου στην Ηλεία

ΠΕΡΑΜΑ

  • Απομακρύνθηκαν οι διαδηλωτές από τη σιδηροδρομική γραμμή στην περιοχή Κρίνες – Συγκέντρωση στη Νέα Κίο της Αργολίδας

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε πως απομακρύνθηκαν οι διαδηλωτές από τη σιδηροδρομική γραμμή στην περιοχή Κρίνες Κορινθίας, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 20χρονου, που σκοτώθηκε στο αιματηρό περιστατικό του Περάματος και σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δρομολόγια των τρένων θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ανάλογη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε απόψε στην εθνική οδό Άργους – Ναυπλίου, στο ύψος της Νέας Κίου, όπου οι διαδηλωτές άναψαν φωτιές στο οδόστρωμα.

Δείτε φωτιές που έχουν αναφτεί σε διάφορους δρόμους:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ