Επίθεση με βιτριόλι: Το νέο χειρουργείο και η φωτογραφία της Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

Στο όγδοο χειρουργείο υποβλήθηκε η Ιωάννα μετά την επίθεση με βιτριόλι πριν από περίπου ένα χρόνο. Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο. 

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η 35χρονη Ιωάννα που περίπου πριν από ένα χρόνο δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. Η νεαρή κοπέλα που υπέστη εγκαύματα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα δίνει έναν αγώνα αποκατάστασης και χθες πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στο Θριάσιο νοσοκομείο για 8η φορά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star το χειρουργείο κράτησε τρεις ώρες και η επέμβαση έγινε σε τράχηλο, χείλη και μάγουλο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα το χειρουργείο ήταν λιγότερο επώδυνο αυτή τη φορά.

Η ίδια η Ιωάννα μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ευχαριστώντας τον κόσμο για την συμπαράσταση που της εκφράζει δείχνοντας μάλιστα για πρώτη φορά το χέρι της που όπως φαίνεται ξεκάθαρα έχει υποστεί και αυτό σοβαρά εγκαύματα από το καυστικό υγρό.  

Η μητέρα της κα.Μαρία μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε πώς η κόρη της είναι αγωνίστρια αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ