Επίθεση με βιτριόλι: «Την ακούγαμε να φωνάζει καίγομαι, καίγομαι», λέει αυτόπτης μάρτυρας

Μια νέα μαρτυρία αποκαλύπτει τα δευτερόλεπτα που επακολούθησαν της επίθεσης με βιτριόλι, στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μία ακόμη μαρτυρία ανθρώπου που βρισκόταν στο σημείο λίγο μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα, έρχεται να ρίξει φως στις συγκλονιστικές στιγμές ακριβώς μετά από την επίθεση.

Όπως ανέφερε ιδιοκτήτης καταστήματος στο σημείο που έγινε η επίθεση άκουσε την Ιωάννα να φωνάζει «Καίγομαι, καίγομαι» αλλά στην αρχή δεν είχαν καταλάβει ακριβώς τι εννοεί, δεν είχαν αντιληφθεί πως είχε δεχθεί επίθεση. «Ακούσαμε μια κοπέλα να φωνάζει «καίγομαι καίγομαι». Μέχρι να βγούμε από το κατάστημα η κοπέλα μπήκε στο φαρμακείο. Προσπαθούσαν να της βγάλουν τα ρούχα και τις έριξαν κάποια μπουκάλια νερό. Κανένας δεν γνώριζε αυτό που λέει η Ιωάννα. Δεν συνειδητοποιήσαμε ότι η κοπέλα είχε πέσει θύμα επίθεσης με βιτριόλι. Μετά από λίγο κατέβηκε κάποιος από την ασφαλιστική και την πήγε στο νοσοκομείο. Και η ίδια η φαρμακοποιός είχε τρομοκρατηθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά στο MEGA.

«Το πρόσωπό της δεν είχε προλάβει να αλλοιωθεί. Ήταν κόκκινο. Το κορίτσι καταστράφηκε. Δεν ξέρω πόσο αρρωστημένο μυαλό ήταν η άλλη που της έριξε το βιτριόλι» πρόσθεσε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ