Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Νέες εξελίξεις, σκιαγράφησε τον δράστη

Κοντά στη σύλληψη του άνδρα που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην 25χρονη είναι οι αστυνομικοί μετά την κατάθεσή της. 

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της 25χρονης γυναίκας η οποία κατήγγειλε πώς το βράδυ της Κυριακής και ενώ περπατούσε στην Οδό Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα της κι ένας άνδρας της επιτέθηκε, τοποθετώντας πάνω στο πρόσωπό της ένα πανί εμποτισμένο με άγνωστο προς το παρόν καυστικό υγρό.

Η γυναίκα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από την Κυριακή με ελαφρά εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού γύρω από το στόμα και τα μάγουλά της, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha και η εκπομπή Τlive η γυναίκα φέρεται να σκιαγράφησε το προφίλ του δράστη, ο οποίος ανήκει στο στενό της περιβάλλον και αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν σύλληψη ακόμη και εντός της ημέρας. 

Πάντως η γυναίκα που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης εξετάστηκε επίσης ειδικό πλαστικό χειρουργό, ο οποίος έκρινε πως τα εγκαύματά της μπορούν να επουλωθούν με ιατρική αγωγή και όχι με χειρουργική επέμβαση και έτσι αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.

Τέλος οι αξιωματικοί περιμένουν τα αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους για το είδος του καυστικού υγρού που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ένα οικιακό χημικό κι όχι για βιτριόλι, που είχε χρησιμοποιηθεί στην επίθεση εναντίον της Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ