Επίταξη γιατρών: Αυτό είναι το φύλλο πορείας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επίταξη γιατρών στην Αττική για την στελέχωση των νοσοκομείων του Λεκανοπεδίου. Δείτε το φύλλο πορείας που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας.

Η επίταξη γιατρών για την στελέχωση των νοσοκομείων της Αττικής βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία παραδίδει στους ιδιώτες γιατρούς, που θα συνδράμουν το ΕΣΥ, φύλλα πορείας που έχει εκδώσει το υπουργείο Υγείας.

Η επίταξη αφορά 206 ιδιώτες ιατρούς (παθολόγους, πνευμονολόγους και γενικούς γιατρούς) στην Αττική και ειδικότερα 78 στον τομέα Αθηνών, 36 στον Πειραιά, 30 στη νοτιανατολική Αττική, 36 στη βορειανατολική Αττική και 26 στη Δυτική Αττική.

Υπενθυμίζεται πως οι γιατροί καλούνται να λάβουν το φύλλο επίταξης από αστυνομικούς του Α.Τ. της περιοχής την οποίαν έχουν δηλώσει. Επί του φύλλου επίταξης που τους επιδίδεται, αναγράφεται το όνομα, η ημέρα και η ώρα του νοσοκομείου στο οποίο θα πρέπει να μεταβούν, κάτι που είναι απολύτως υποχρεωτικό να πράξουν.

Αυτό είναι το φύλλο πορείας που λαμβάνουν οι γιατροί:

fullo poreias epitaksh giatroi

Υπενθυμίζεται, πως την Τετάρτη ο κ. Κικίλιας είχε δηλώσει: «Εάν στις επόμενες 48 ώρες δεν έχουν ανταποκριθεί τουλάχιστον 200 γιατροί στο νέο αυτό κάλεσμα θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να γίνει επίταξη υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών που έχουν ειδικότητες οι οποίες είναι αναγκαίες για τη νοσηλεία COVID περιστατικών, δηλαδή παθολόγους, γενικούς γιατρούς και πνευμονολόγους».

Η διορία έληγε το Σάββατο και ανταποκρίθηκαν περίπου 60 γιατροί ενώ ο στόχος του υπουργείου ήταν 200.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ