Εντυπωσιακές εικόνες από εκπαίδευση μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού

Το Πολεμικό Ναυτικό πραγματοποίησε εκπαίδευση μονάδων του σε Αιγαίο και Μυρτώο Πέλαγος από τη Δευτέρα 18 έως την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.

Η εκπαίδευση έγινε σε με συνδυασμό εθνικών ασκήσεων «ΑΣΤΡΑΠΗ», «ΛΟΓΧΗ», «ΒΡΟΝΤΗ» και «ΟΡΜΗ», με συμμετοχή μονάδων των Διοικήσεων Φρεγατών, Υποβρυχίων, Ταχέων Σκαφών, Πλοίων Επιτήρησης και Αεροπορίας Ναυτικού.

κατά τις ανωτέρω ασκήσεις εκτελέστηκαν προκεχωρημένα γυμνάσια πυρών, κατά πραγματικού στόχου επιφανείας (πρώην Ρ/Κ «ΑΤΛΑΣ»), κατά ρυμουλκούμενου στόχου αέρος, γυμνάσια πυρών κατά σκοποσήμου, σύνθετα γυμνάσια αεράμυνας, βολή τορπίλης γυμνασίων κατά στόχου επιφανείας από υποβρύχιο και αντικείμενα εξάσκησης σε όλα τα είδη ναυτικού πολέμου.

Επίσης, οι εν λόγω ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και περαιτέρω επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των μονάδων του ΠΝ. Η αποτελεσματικότητα και απόδοση των μονάδων σε σύνθετα σενάρια αυξημένης δυσκολίας κατέδειξαν για ακόμα μια φορά το αξιόμαχο του Στόλου.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκπαίδευση:

1 Polemiko Nautiko ekpaideush monadwn

2 Polemiko Nautiko ekpaideush monadwn

3 Polemiko Nautiko ekpaideush monadwn

4 Polemiko Nautiko ekpaideush monadwn

5 Polemiko Nautiko ekpaideush monadwn

6 Polemiko Nautiko ekpaideush monadwn

7 Polemiko Nautiko ekpaideush monadwn

8 Polemiko Nautiko ekpaideush monadwn

9 Polemiko Nautiko ekpaideush monadwn

10 Polemiko Nautiko ekpaideush monadwn

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ