Εμβόλιο: Δωρεά άνω του 1 εκατ. ευρώ του Ιδρύματος Ωνάση για την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού

Σε ετοιμότητα για την εκκίνηση των εμβολιασμών για τον κορωνοϊό μπαίνει ο κρατικός μηχανισμός της Ελλάδας.

Τη στιγμή που η Κομισιόν ξεκίνησε να στέλνει το εμβόλιο της Pfizer προς τις 27 χώρες της ΕΕ, η Ελλάδα αρχίζει να στήνει το δικό της δαιδαλώδες σχέδιο που προβλέπει δρακόντεια μέτρα για τη μεταφορά του πολύτιμου σκευάσματος.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, το Ίδρυμα Ωνάση, με επιστολή του, γνωστοποίησε ότι δωρίζει το δημιουργικό σχεδιασμό των ενημερωτικών μηνυμάτων και εντύπων της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού. Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το υπουργείο Υγείας απεδέχθη τη δωρεά, ύψους άνω του 1 εκ. ευρώ, και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Αντώνη Παπαδημητρίου για τη σημαντική συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση στην εκπόνηση της εθνικής εκστρατείας, που έχει ως στόχο την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στον εμβολιασμό κατά της COVID-19.

Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, θα εμβολιαστούν η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιάνης Βαρουφάκης. Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου σειρά για το εμβόλιο θα πάρει ο Αλέξης Τσίπρας, θα ακολουθήσει στις 30 Δεκεμβρίου ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ στις 4 Ιανουαρίου θα εμβολιαστεί η Φώφη Γεννηματά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ