Ελληνικό: Σε απευθείας μετάδοση πώς θα δημιουργηθεί μια νέα έξυπνη πράσινη πόλη

H Lamda Development μας αποκαλύπτει πως θα αξιοποιηθούν τα 6,2 εκ τ.μ. του έργου καθώς επίσης με ποιόν τρόπο θα δημιουργηθεί μια νέα έξυπνη πράσινη πόλη!

Τo τρίτo μέρος της διαδικτυακής παρουσίασης του μεγάλου έργου του Ελληνικού συνεχίζει η Lamda Development να επικοινωνεί στους πολίτες όλα όσα πρόκειται να γίνουν άμεσα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Αυτή την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι και μέσω του καναλιού του Ελληνικού στο YouTube, θα μάθουμε όλοι το masterplan της μεγάλης αυτής αστικής ανάπλασης, καθώς και όλα τα μεγάλα έργα που πρόκειται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα και να ολοκληρωθούν εντός της πρώτης πενταετίας, μεταμορφώνοντας την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω αυτών των εντυπωσιακών παρουσιάσεων, το κοινό έχει πληροφορηθεί πώς θα κατασκευαστεί, ποιες προϋποθέσεις θα πληροί και τι θα προσφέρει ο Marina Tower, ο πρώτος και μεγαλύτερος ουρανοξύστης του Ελληνικού, αλλά και τα αναλυτικά σχέδια ανάπλασης για το παράκτιο μέτωπο και την εντυπωσιακή Marina Galleria που θα βρίσκεται στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά.

Αυτή τη φορά, στο 3ο webinar της σειράς, η Lamda Development πρόκειται να παρουσιάσει για πρώτη φορά επισήμως μέσω διαδικτύου το ολοκληρωμένο masterplan του έργου. Πρόκειται για αναπλάσεις και κατασκευές σε μια έκταση 6,2 εκατ. τ.μ. συνολικά, στην οποία δεσπόζει, βέβαια, το Μητροπολιτικό Πάρκο.

Στην τρίτη διαδικτυακή παρουσίαση του έργου στο Ελληνικό, αυτή την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι και σε απευθείας μετάδοση μέσω YouTube θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε αναλυτικά για το masterplan μια αστικής ανάπλασης που θα δημιουργήσει μια νέα, έξυπνη, πράσινη πόλη στην Αττική. Την εκδήλωση παρουσιάζει η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου και για να παρακολουθήσετε το webinar, αρκεί να επισκεφθείτε το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ