Έλενα Πολυχρονοπούλου κοκαΐνη: Μου κατέστρεψαν τη ζωή, ό,τι είχα χτίσει έως τα 30 μου

Στις δύσκολες ώρες που πέρασε στη φυλακή αναφέρθηκε η Έλενα Πολυχρονοπούλου, το μοντέλο που κατηγορήθηκε για εμπόριο ναρκωτικών και τελικά αθωώθηκε. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι βρέθηκε καλεσμένη στο στούντιο της εκπομπής «T-Live», του Alpha, και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην υπόθεσή της, για την οποία τελικά το δικαστήριο την αθώωσε, αλλά και στις επαφές που είχε μέσα στη φυλακή με τη λεγόμενη «Μαύρη Χήρα της Κοιλάδας», Δήμητρα Βούλγαρη. «Ήμουν στον ίδιο θάλαμο με μία πασίγνωστη γυναίκα που έχει διαπράξει ανθρωποκτονία. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, γιατί η ίδια δεν το παραδέχεται. Δεν ξέρω αν η κοπέλα το έχει διαπράξει ή όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Πολυχρονοπούλου, αποκαλύπτοντας την ταυτότητα της συγκρατούμενής της.

«Εγώ γι’ αυτήν τη γυναίκα διατηρώ πολύ σοβαρές αμφιβολίες, παρόλο που έχει καταδικαστεί και οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης πρέπει να γίνονται απόλυτα σεβαστές από όλους μας. Σε εκείνη την υπόθεση μέχρι σήμερα υπάρχουν κενά που δεν έχουν απαντηθεί», σχολίασε από την πλευρά της η Τατιάνα Στεφανίδου. «Είχαμε συναναστροφές με την κοπέλα, γιατί μέναμε μαζί. Έχει μόρφωση η συγκεκριμένη. Μετά από αυτό που έζησα εγώ, θεωρώ ότι το να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για έναν άνθρωπο είναι το χειρότερο λάθος που μπορείς να κάνεις. Γιατί πολλοί καταδικαστήκαμε και εγώ συκοφαντήθηκα πάρα πολύ και από εκπομπές και από τον Τύπο», είπε από την πλευρά της η 29χρονη.

Μου κατέστρεψαν τη ζωή

Συνεχίζοντας, το μοντέλο είπε: «Μου κατέστρεψαν τη ζωή, την επαγγελματική μου πορεία, ό,τι είχα χτίσει από τα 18 έως τα 30 μου, βρέθηκα στο μηδέν και τελικά, όπως απεδείχθη, χωρίς κανένα στοιχείο. Θεωρώ ότι η ελληνική Δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει, αλλά συχνά υπάρχουν και στοιχεία που δεν καλύπτονται».

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Μου ζήτησαν να αλλάξω θάλαμο, γιατί θα περάσω δύσκολα

Το γνωστό μοντέλο μίλησε και για τις συνθήκες διαβίωσης εντός των φυλακών: «Υπήρχαν πάρα πολλά θέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω και βίωσα και ιδιαίτερο μπούλινγκ, λόγω του ότι γνώριζαν ποια είμαι και υπήρχε μια ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα». «Όλο αυτό στους ανθρώπους που είναι από τη φύση τους εγκληματικές φυσιογνωμίες, τους φέρνει ανάποδα αποτελέσματα. Εγώ είμαι από τη φύση μου ένας άνθρωπος της ισορροπίας. Υπήρξαν πράγματα που με έφεραν σε δύσκολη θέση. Μου επιτέθηκαν λεκτικά και δέχτηκα ψυχολογική βία», πρόσθεσε. «Μου ζήτησαν να αλλάξω θάλαμο, γιατί θα περάσω δύσκολα. Έχω αλλάξει τρεις, και, ευτυχώς, στον τρίτο βρήκα την υγειά μου. Εδώ, υπάρχουν αυτά έξω, δεν θα υπάρχουν εκεί;» ανέφερε, κλείνοντας, η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ