Έλα στη θέση μου: Τέλος εποχής για τη σειρά του Alpha μετά από 5 χρόνια – τι λένε οι πρωταγωνιστές

Το «Happy day» βρήκε τους πρωταγωνιστές της σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου» που ολοκληρώθηκε για να τσεκάρει τις αντιδράσεις τους στην απόφαση του καναλιού και να πληροφορηθεί τα σχέδιά τους για το μέλλον.

«Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι δεν καταλαβαίνεις αμέσως τι συμβαίνει. Σε 10 – 15 ημέρες θα μου λείψει πολύ η σειρά» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που υπήρξε σταθερή παρουσία στη σειρά επί πέντε συνεχή χρόνια.

«Πάρα πολύ όμορφη αυτή η συνθήκη που περάσαμε πέντε χρόνια – εγώ τέσσερα – έφυγα και ξανάρθα» τόνισε ο Μιχάλης Μαρίνος, ενώ η Υρώ Λούπη απάντησε για άλλη μια φορά αρνητικά στο ερώτημα αν σκοπεύει να ανέβει άμεσα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της

Σωτήρη Καλυβάτση. «Έχω φορέσει τόσα νυφικά (λόγω δουλειάς)» είπε η ηθοποιός, η οποία άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει το απωθημένο να ντυθεί στα λευκά.

Εξίσου αρνητική στο ερώτημα αν σκοπεύει να επισημοποιήσει τη σχέση της ήταν και η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία εξήγησε ότι, μετά από έντεκα χρόνια σχέσης, νιώθει παντρεμένη ούτως ή άλλως.

Από την συγκέντρωση απουσιάζει η Αθηνά Οικονομάκου η οποία θα αναμένεται να φέρει στον κόμσο το δεύτερο παιδί της τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του «Έλα στη θέση μου»:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ