Έγκλημα στη Κυπαρισσία: Παραδόθηκε ο σύντροφος της 42χρονης που την έθαψε με τσιμέντο

Ο σύντροφος της 42χρονης που δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο στην Κυπαρισσία παραδόθηκε στην ολλανδική αστυνομία.

Στις ολλανδικές αρχές παραδόθηκε ο Ρουμάνος σύντροφος της 42χρονης που δολοφονήθηκε στη Κυπαρισσία με φρικτό τρόπο.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου του Αϊντχόφεν, ενώ την είδηση επιβεβαίωσε ο συνήγορος του, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στον Alpha.

Σημειώνεται, πως σε βάρος του συντρόφου της 42χρονης έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα για την σύλληψη του, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για την δολοφονία Μόνικα Γκιους, που βρέθηκε θαμμένη κάτω από τσιμέντο της αυλής του σπιτιού, όπου έμενε, στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας.

Ο ίδιος, υποστηρίζει πως αναχώρησε στα μέσα Μαρτίου του 2021 για την Ρουμανία, καθώς ήταν άρρωστη η μητέρα του και έπρεπε να βρεθεί στο πλευρό της, ενώ έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του και σε λίγο καιρό θα γίνει και πατέρας.

Μάλιστα, μιλώντας στο iEidiseis ο κ.Νουλέζας είχε αναφέρει: «Ο εντολάας μου δεν κρύβεται είναι στην διάθεση των δικαστικών και αστυνομικών αρχών από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της 42χρονης στην Κυπαρισσία. Περί τα μέσα Μαρτίου 21 αναχώρησε για την Ρουμανία προκειμένου να συμπαρασταθεί στην υπερήλικη άρρωστη μητέρα του. Έχει στην διάθεση του τα ιατρικά έγγραφα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ