Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Χωρίς αστυνόμευση η περιοχή

Την έλλειψη αστυνόμευσης στα Γλυκά Νερά έφερε στην επιφάνεια το στυγερό έγκλημα με θύμα μία 20χρονη γυναίκα. Ανάστατοι οι κάτοικοι. 

Ανήσυχοι, μουδιασμένοι και προβληματισμένοι είναι οι κάτοικοι στα Γλυκά Νερά μετά το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Όπως σημειώνουν λόγω της ελλιπούς αστυνόμευσης η εγκληματικότητα στην περιοχή έχει αυξηθεί κατακόρυφα με τις ληστείες να μην αποτελούν σπάνιο φαινόμενο.

«Δεν χρειάζεται μόνο συναγερμός και να είσαι κλεισμένος στο σπίτι. Χρειάζεται άμεση παρέμβαση της Πολιτείας» είπε χαρακτηριστικά στο Open ο κάτοικος της περιοχής Γιάννης Καμπούρης.

«Έχουν μειωθεί τα περιπολικά στο αστυνομικό τμήμα της Παιανίας, άρα πώς είναι δυνατόν να περιπολεί η αστυνομία σε όλη αυτή την περιοχή;» διερωτήθηκε ο ίδιος ζητώντας μεταφορά προσωπικού και μέσω για πιο ισχυρή παρουσία της αστυνομίας προς αποτροπή των εγκληματιών.

«Όταν παραβιάζεται το οικογενειακό σου άσυλο τι πρέπει να κάνεις; Δεν θα αντιδράσεις;» συμπλήρωσε ακόμη ο κ.Καμπούρης.

Τα λεγόμενα των κατοίκων για έλλειψη αστυνόμευσης της περιοχής επιβεβαίωσε και ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Δημήτρης Αποστολόπουλος.

Μιλώντας και εκείνος στο Open παραδέχτηκε πώς τα τμήματα είναι υποστελεχομένα και σημείωσε πώς ανά βάρδια στη βορειοανατολική Αττική μπορούν να βγουν μέχρι τρία περιπολικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ