ΕΔΕ και όχι διαθεσιμότητα από την ΕΛΑΣ για τον Μπαλάσκα

Με μια απλή- αστεία ΕΔΕ διέταξε η ΕΛ.ΑΣ για τον συνδικαλιστή των αστυνομικών Σταύρο Μπαλάσκα και τις τραγικές δηλώσεις του για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Με μία άνευ ουσίας, έως και αστείας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης απάντησε η ΕΛΑΣ στις δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα οι οποίες προκάλεσαν το πανελλήνιο.

Ειδικότερα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά Αττικής.

«Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του» αναφέρει η ΕΛΑΣ» αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Έκπληξη πάντως προκαλεί η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ για το τι άλλο θα έπρεπε να πει ο Σταύρος Μπαλάσκας για να τεθεί από το πρώτο λεπτό τουλάχιστον σε διαθεσιμότητα.

Ο Μπαλάσκας υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του στο Mega σημείωσε: «Δείχνει ότι είναι βλάκας (ο 33χρονος). Κι αυτό γιατί κατά τον ίδιο, αν υποστήριζε άμεσα, εκείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τά ‘χασε και τρελάθηκε, αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή. Θα πήγαινε «εν βρασμώ ψυχής» σε οικογενειακό καυγά, «χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή», «δε λειτουργούσα εγώ», με πρότερο έντιμο βίο, άλλα 4.000 πράγματα. Θα πήγαινε πέντε; έξι χρόνια φυλακή;», όπως εκτίμησε.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το παραπάνω απόσπασμα και την τοποθέτηση του κ. Μπαλάσκα, κάνοντας λόγο για αθλιότητα.

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με «4-5 χρόνια φυλακή» με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».

Πυρά Σπίρτζη σε ΝΔ για Μπαλάσκα και τις «οδηγίες σε γυναικοκτόνους»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ