Δολοφονία Καραϊβάζ: Σύντομα θα κατέθετε για σοβαρή υπόθεση

Ο Γιώργος Καραϊβάζ επρόκειτο να καταθέσει τον επόμενο μήνα για σοβαρή υπόθεση που απασχολεί καιρό τις αρχές, ενώ υπάρχει και εμπλοκή της ΕΥΠ.

Νέα στοιχεία για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, καθώς ο δημοσιογράφος φέρεται πως τον επόμενο μήνα θα έδινε κατάθεση στις αρχές για μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

Σύμφωνα με τον Alpha, επρόκειτο να καταθέσει για υπόθεση της ΕΥΠ και συγκεκριμένα για ένα σύστημα διαπλοκής εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών με τη λεγόμενη «τράπεζα της νύχτας».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος είχε δώσει ανωμοτί κατάθεση για την υπόθεση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ είχε κάνει και αντίστοιχες αποκαλύψεις στην ιστοσελίδα του.

Εικάζεται λοιπόν, ότι οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ θέλησαν να προβούν στην εκτέλεση, γιατί μπορεί να γνώριζαν ότι θα δώσει νέα κατάθεση.

Τέσσερα πρόσωπα στο στόχαστρο των ερευνών

Σε παλιές δικογραφίες πρωταγωνιστών του οργανωμένου εγκλήματος έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους οι ερευνητές της υπόθεσης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα πρόσωπα, αποφυλακισμένοι ποινικοί, που για διαφορετικούς λόγους ενδέχεται να γνωρίζουν πληροφορίες, με τις υποθέσεις των οποίων είχε ασχοληθεί ο δημοσιογράφος.

Είχαν προσπαθήσει ξανά να τον σκοτώσουν;

Την εκτίμηση ότι οι επαγγελματίες εκτελεστές, είχαν προσπαθήσει ξανά τις τελευταίες τρεις μέρες να σκοτώσουν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, εξετάζει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ερευνούν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και αποκάλυψε το Star, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ανακτήσουν οπτικό υλικό από τις τελευταίες τρεις ημέρες από τη δολοφονία του Καραϊβάζ, από την Τετάρτη 7 Απριλίου έως και την Παρασκευή 9 Απριλίου που εκτελέστηκε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ