Δολοφονία Καραϊβάζ: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στο νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη δολοφονία Καραϊβάζ, φαίνεται το όπλο της επίθεσης και χαρακτηριστικά του προσώπου του ενός εκ των δύο δραστών.  

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είδε στο φως της δημοσιότητας και περιήλθε στην κατοχή της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Στο εν λόγω οπτικό υλικό, το οποίο δημοσιοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, φαίνονται ακόμη πιο ευδιάκριτα οι δολοφόνοι που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. 

Το βίντεο αποτυπώνει το πρώτο λεπτό της διαφυγής των δραστών, αφού έχουν πυροβολήσει τον δημοσιογράφο. Στον κόκκινο κύκλο που έχει τοποθετήσει το κανάλι διακρίνεται το όπλο του εγκλήματος: ένα πιστόλι. Το έχει ακόμη ο δράστης που κάθεται στο πίσω μέρος της μικρού κυβισμού μοτοσικλέτας – τύπου σκούτερ. 

Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο, ο δεύτερος εκτελεστής, ο συνοδηγός, κρατάει στα πόδια του το όπλο, ενώ και οι δύο εκτελεστές φοράνε γάντια. 

Η τοποθεσία της κάμερας ασφαλείας που κατέγραψε τους δολοφόνους βρίσκεται μόλις 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το σημείο της εκτέλεσης και περίπου 750 μέτρα μακριά από το σημείου όπου οι δράστες διέφυγαν προς την παραλιακή. Το νέο αυτό οπτικό υλικό, δίνει καινούργια στοιχεία στις Αρχές, κυρίως όσον αφορά στη διαδρομή που ακολούθησαν οι άγνωστοι. 

Άλλη μια λεπτομέρεια που τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών, είναι πως το μηχανάκι έχει πινακίδα, ενώ, έστω και με αρκετή δυσκολία, διακρίνονται αρκετά από τα χαρακτηριστικά του οδηγού, μέσα από την αντανάκλαση του προσώπου του στο προστατευτικό κράνος που φορά. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ