Δήμος Βερύκιος: Δεν θα ανοίξει τίποτα

«Δεν θα ανοίξει η μετακίνηση εκτός νομού για το Πάσχα. Αν δεν ανοίξουμε τον τουρισμό τον χειμώνα δεν θα έχουμε μαντήλι να κλάψουμε». Το σχόλιο του Δήμου Βερύκιου για τα επόμενα βήματα.

«Δεν θα ανοίξει τίποτα». Αυτό ήταν το σχόλιο του Δήμου Βερύκιου στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha ενόψει των συνεδριάσεων και των αποφάσεων για το ενδεχόμενο άνοιγμα δραστηριοτήτων για το Πάσχα.

Όπως εκτίμησε ο Δήμος Βερύκιος, η κυβέρνηση «δεν θα πάρει το ρίσκο και το πολιτικό κόστος να ανοίξει, είναι πολύ μεγάλο ρίσκο», λέγοντας πως ο στόχος είναι το καλοκαίρι.

«Αν δεν καταφέρουμε να ανοίξουμε τον τουρισμό θα πάμε άκλαυτοι, θα έρθει ο χειμώνας και δεν θα έχουμε μαντήλι να κλάψουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Αναλύοντας τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκης ανέφερε: «Τι είπε στους μαθητές ο Μητσοτάκης στην Κόρινθο; “Να ανοίξουμε για τα καλά μετά το Πάσχα”. Στόχος της Ελλάδας είναι να ανοίξει για τα καλά μετά το Πάσχα».

Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι τυχαίο ότι ο Στέφανος Μάνος συγκρίνει την Ελλάδα με την Ισπανία που είναι ο βασικός ανταγωνιστής στη βαριά μας βιομηχανία».

Στο ερώτημα γιατί δεν ανοίγει η μετακίνηση εκτός νομού, ο Δήμος Βερύκιος είπε ότι οι επιστήμονες «θεωρούν ότι θα γίνει πάρτι κορονοϊού στην επαρχία».

«Οι επιστήμονες έχουν αρχίσει να λένε “μας εργαλειοποιεί η κυβέρνηση γιατί δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις που θέτουμε για το άνοιγμα των οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων”» σχολίασε μεταξύ άλλων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ