Δήμος Βερύκιος: Ο «Σεΐχης» με τα ROLEX…

Προκαλεί το ενδιαφέρον της αντιπολίτευσης.

Ο «Σεΐχης με τα ROLEX» που… σαρώνει τους διαγωνισμούς συστημάτων ελέγχου και πάταξης του λαθρεμπορίου τσιγάρων προκαλεί το ενδιαφέρον της Αντιπολίτευσης.

Υπόνοιες εγείρονται για το κατά πόσο αδιάβλητη είναι η διαγωνιστική διαδικασία απόκτησης ανιχνευτικών συστημάτων με ακτίνες «X» για τους ελέγχους φορτηγών και εμπορευματοκιβωτίων, ώστε να περιοριστεί το λαθρεμπόριο που στερεί το κράτος από έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Οι υπόνοιες εστιάζονται στο γεγονός ότι σε όσους διαγωνισμούς έχουν γίνει μέχρι τώρα αποκλείονται όλοι οι διαγωνιζόμενοι εκτός από έναν που κερδίζει πάντα!

Στο υπουργείο κυκλοφορεί ευρέως η φήμη για κάποιον «Σεΐχη με τα ROLEX» ο οποίος τελευταία εκδηλώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον εν εξελίξει διαγωνισμό οκτώ αυτοκινούμενων ανιχνευτών, προφανώς, με στόχο να αποκλειστούν -γι άλλη μια φορά- όλοι οι υποψήφιοι εκτός από τον «έναν και μοναδικό».

Η φήμη του «Σεΐχη» επεκτείνεται μέχρι την δεκαετία του 2000 που -λέγεται ότι – ανέπτυσσε έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στην προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού των κρατικών νοσοκομείων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ