Δημήτρης Λιγνάδης: Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση του ΜΟΔ

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου, ενδεχομένως, να εκδοθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, για τον Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για τέσσερεις βιασμούς αγοριών, εκ των οποίων τα τρία ανήλικα.

Σήμερα αγόρευσε ο τρίτος και τελευταίος εκ των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας Γιάννης Βλάχος, ενώ ξεκίνησε να αγορεύει ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Κούγιας.

Η πρόεδρος του ΜΟΔ κ. Παναγιώτα Γιούπη επέμεινε να ολοκληρώσει την αγόρευση του σήμερα ο κ. Κούγιας, αλλά ο συνήγορος υπεράσπισης επικαλέστηκε κόπωση.

Υπενθυμίζεται ότι, ο εισαγγελέας του ΜΠΔ κ. Κούντριας πρότεινε την καταδίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, για τρεις από τους τέσσερεις βιασμούς.

Ο εισαγγελέας αναφερόμενος στις διαφοροποιήσεις στις καταθέσεις των καταγγελλόντων, κυρίως αναφορικά με τους χρόνους, το εξήγησε λέγοντας ότι είναι αποδεκτό να υπάρχουν αποκλίσεις, λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που έχει μεσολαβήσει.

Αντίθετα ζήτησε, να απαλλαγεί λόγω αμφιβολιών ο Δημήτρης Λιγνάδης,για την πράξη του βιασμού του τέταρτου καταγγέλλοντος, ο οποίος δεν προσήλθε να καταθέσει στο δικαστήριο, παρότι είχε διαταχθεί ακόμα και η βίαιη προσαγωγή του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ