Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Το συγκινητικό ευχαριστώ του «Λάμπρου» στους τηλεθεατές

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο «Λάμπρος» από τις «Άγριες Μέλισσες», δημοσίευσε ένα μήνυμα – «ευχαριστώ» στους τηλεθεατές που αγκάλιασαν τη σειρά.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο «Λάμπρος» των «Άγριων Μελισσών», που εδώ και δύο σεζόν στέκεται «κερί αναμμένο» στο πλευρό της Ελένης και, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, την επόμενη σεζόν θα βρεθεί εξόριστος μαζί της στη Λέρο, απολαμβάνει μερικές ημέρες ξεκούρασης μετά από το δραματικό φινάλε του δεύτερου κύκλου, εν αναμονή έναρξης των γυρισμάτων για τον τρίτο κύκλο.

Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τον ρόλο του Λάμπρου, θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο κοινό που αγκάλιασε τη σειρά και τους ηθοποιούς, εκφράζοντας με κάθε τρόπο την αγάπη του.

Το μήνυμά του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram είναι συγκινητικό.

«Έχουν περάσει 2 μέρες κι ακόμα προσπαθώ να διαχειριστώ όλο αυτό το κύμα αγάπης και επιβράβευσης. Ειλικρινά θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά αλλά είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και τόσο ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένα που τα λόγια «μου» περισσεύουν…., νιώθω καταρχάς τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους εσάς που μας συντροφεύσατε σε ένα δύσκολο και απαιτητικό δρόμο. Η αγάπη σας για τις Άγριες Μέλισσες που μας αγκαλιάζει εδώ και δύο χρόνια και η ανταπόκριση σας στο έργο μας δίνει φτερά να γινόμαστε καλύτεροι!

»Αισθάνομαι ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση με όλα αυτά τα προσωπικά μηνύματα. Κι είναι τεράστια επιβράβευση όχι μόνο για μένα αλλά για κάθε συντελεστή της δουλειάς μας αυτό.

»Είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε αξιωθεί μια τέτοια συνάντηση όλοι μαζί!!!

»Το Ευχαριστώ λοιπόν από την πλευρά μου είναι το ελάχιστο αλλά είναι και απαραίτητο… Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους βαθιά και ειλικρινά, καθώς επίσης την Παραγωγή J.K production, τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, τους σκηνοθέτες μας Λευτέρη Χαρίτο, Σταμάτη Πατρώνη, Σπύρο Μιχαλόπουλο, όλους τους υπέροχους συναδέλφους μου, αλλά και όλα τα άτομα που δούλεψαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες… Τον Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο τον μουσικό μας.

»Ιδιαίτερα και μέσα από Την καρδιά μου όμως θέλω να ευχαριστήσω το Γιώργο Γάλλο, που υπήρξε για μένα προσωπικά ένας σπάνια εκλεκτός παρτενέρ. ☀️?☀️

»Καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβρη!!!»

https://www.instagram.com/p/CPxTA0Xl8f-/

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ