Δήμητρα Κατσαφάδου: Διέρρηξαν το μαγαζί της για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες

Στόχος διαρρηκτών για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες έγινε ένα από τα καταστήματα της Δήμητρας Κατσαφάδου.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Instagram, οι ληστές έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος για να μπουκάρουν μέσα.

https://www.instagram.com/p/CiZTpXBIehp/

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται! Πόσο ντροπή αισθανόμαστε για κάποιους ανθρώπους που εισβάλουν στο χώρο σου και σου κλέβουν τις κρέμες σου! Ο Θεός να τους συγχωρέσει! Εγώ δε σταματάω να δημιουργώ, να εξελίσσομαι και να χαρίζω σε όποιον έχει πραγματική ανάγκη» έγραψε η επιχειρηματίας.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Αυγούστου, άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημά της στο Περιστέρι, από όπου έκλεψαν κρέμες.

Τότε η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε πει, μεταξύ άλλων, στο Live News: «Μπήκανε μέσα στοχευμένα, άνοιξαν και τα δύο τα ψυγεία και βεβηλώσανε τον χώρο. Με πολύ μεγάλη πέτρα σπάσανε την τζαμαρία και επιτόπου πάνω στα γυαλιά πατάγανε όπως φαίνεται και από την οθόνη και γρήγορα με μαύρη τσάντα σαν των σκουπιδιών βάζανε μέσα τις καλύτερες κρέμες. Αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς πήγανε στοχευμένα στο πιο ακριβό υλικό», δήλωσε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Κάνανε πλιάτσικο, δηλαδή μπήκανε τέσσερις και κάτι και μέσα σε πέντε λεπτά είχανε μαζέψει όλο το ψυγείο που οι κρέμες μου φυλάσσονται εκεί και μέχρι στιγμής η απογραφή δείχνει ότι είναι πάνω από 500 τεμάχια που πήρανε. Επειδή οι κρέμες μου αποτελούνται από καλά υλικά, η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη οικονομικά» είχε πει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ