Δήμαρχος Μυκόνου σύλληψη: Στο Αυτόφωρο ο Κωνσταντίνος Κούκας

Δήμαρχος Μυκόνου σύλληψη: Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κούκας – Αφέθηκε ελεύθερος λίγο μετά τις τρεις

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο το μεσημέρι της Τρίτης ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο εις βάρος του κ. Κουκά έχει κατατεθεί μήνυση από επιχειρηματία στο Καλό Λιβάβι, με αποτέλεσμα να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Μαζί με τον δήμαρχο, οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο σύμφωνα με το mykonosvoice.gr και οι αντιδήμαρχοι Αλέκος Κουκάς, Ιάκωβος Δακτυλίδης και Ντίνα Σαμψούνη. Λίγο μετά τις τρεις, αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημαρχος Μυκόνου, ήταν επικεφαλής σε κινητοποιήσεις κατοίκων με αφορμή αυθαιρεσίες που εντοπίστηκαν στην παραλία Καλο Λιβάδι. Μάλιστα, τα ξημερώματα 3 σκαπτικά μηχανήματα της δημοτικής Αρχής, γκρέμισαν τα παράνομα κτίσματα, τα οποία φέρεται να έχτισε ξενοδόχος της περιοχής, ο οποίος απάντησε με μήνυση.

Πώς άρχισαν όλα

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα όταν διαπιστώθηκε πως γινόταν μεταφορά υλικών στην συγκεκριμένη παραλία, που προορίζονταν για την κατασκευή κτισμάτων. Οι κάτοικοι του νησιού διαμαρτυρήθηκαν έντονα και ενημέρωσαν άμεσα το δήμαρχο που βρέθηκε στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή. Μετά το “ξήλωμα” των αυθαιρεσιών, το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε νεά συγκέντρωση στο σημείο, στο οποίο παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Κωνσταντίνος Κούκας. Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, περιπολικό της αστυνομίας έφτασε έξω από το Δημαρχείο Μυκόνου και ο δήμαρχος Μυκόνου συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ