Δικηγόρος Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα είναι μαγκάκι, είναι δύσκολο να μπεις στο μυαλό της»

Προβληματισμoύς γεννούν οι δηλώσεις του Όθωνα Παπαδόπουλου, του δικηγόρου που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ιδιαίτερα ψύχραιμη μέσα στις φυλακές και δεν έχει καμία επαφή με τον εν διαστάσει σύζυγό της» σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος στον Status 107.7, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η πελάτισσά του ότι είναι… «μαγκάκι».

«Όλα όσα μου έχει πει για την υπόθεση φαίνεται να είναι αληθινά. Δεν προκύπτει μέχρι στιγμής κάποιο ψέμα», τόνισε ο ίδιος.

Επίσης, ερωτηθείς αν η κατηγορούμενη Ρουλα Πισπιρίγκου ίσως χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, είπε ότι δεν πρόκειται να ζητηθεί κάτι τέτοιο από την δική της πλευρά, αφού όπως υπογράμμισε, «η ίδια αυτό θα το θεωρήσει προσβολή».

«Αυτή τη στιγμή θα σας έλεγα ότι ίσως να μη μάθουμε ποτέ τί ακριβώς συνέβη με αυτή την υπόθεση», επεσήμανε ο κ. Παπαδόπουλος.

Παράλλα, για την 33χρονη είπε ότι «είναι άνθρωπος της εποχή του, δεν βλέπω εγκληματικό προφίλ, ή εγκληματικό παρελθόν ή είναι συγκεκαλυμμένο. Δεν έχουμε να κάνουμε με μια εγκληματία, δεν βλέπω μια εγκληματική συμπεριφορά, θα μπορούσε να είνε η κοπέλα της διπλανής πόρτας, είναι λίγο μαγκάκι η Πισπιρίγκου.

Είναι σε μεγάλη σύγχυση με όλα όσα της έχουν συμβεί όμως όπως όλες οι γυναίκες κρατούμενες είναι δύσκολα αναγνώσιμες σε σχέση με τους άνδρες, είναι δύσκολο να μπεις στο μυαλό της γυναίκας αυτής, συμπλήρωσε ο δικηγόρος. Τέλος για την υπόθεση είπε πως είναι σε πλήρες αδιέξοδο», δήλωσε ψαρακτηριστικά ο δικηγόρος της μητέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ