Δικηγόροι Γιώργου Κατσαούνη: «Ψευδές και κατασκευασμένο το περιστατικό με την ανήλικη»

Ανακοίνωση από τους δικηγόρους του παίκτη του Survivor, Γιώργου Κατσαούνη αναφορικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης.

«Ψευδές» και «κατασκευασμένο», χαρακτηρίζει το περιστατικό με την ανήλικη ο Γιώργος Κατσαούνης, μέσω των δικηγόρων του.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του παίκτη του Survivor, μόλις ο ίδιος αποχωρήσει από το παιχνίδι θα προβεί σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του

«Ως δικηγόροι του Γιώργου Κατσαούνη και της οικογένειάς του, δηλώνουμε ότι όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο σε βάρος του είναι εν γνώσει ψευδή και κατασκευασμένα. Στον βωμό της προσέλκυσης του ενδιαφέροντος του αναγνωστικού και τηλεοπτικού κοινού προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητά του.

Το περιστατικό δήθεν προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης είναι ψευδές και κατασκευασμένο και ο εντολέας μας, αμέσως μόλις αποχωρήσει από το Survivor, θα προβεί στην υποβολή μηνύσεων και στην κατάθεση αγωγών εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης με την προσωπικότητα και τις αθλητικές επιδόσεις του στο Survivor έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία του και να αντλήσει οφέλη με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες.

Οι Δικηγόροι

Διαμαντής Μπασαράς

Ιουλία Αγγελακοπούλου»

Υπενθυμίζεται ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του Γιώργου Κατσαούνη από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Η δικηγόρος της 16χρονης που τον κατήγγειλε κ. Μαρία Γάλλιου μίλησε στο Mega, λέγοντας πως η ποινική δίωξη έχει ασκηθεί από την Πέμπτη (20/01).

«Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας. Από εδώ και στο εξής θα οριστεί η δικάσιμος προκειμένου η υπόθεση αυτή να συζητηθεί στις δικαστικές αίθουσες», είπε χαρακτηριστικά. Σε ό,τι έχει να κάνει με την απουσία του από την χώρα η κ. Γάλλιου ανέφερε πως οι εισαγγελικές αρχές δεν θα τον καλέσουν πίσω υποχρεωτικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ