Διαψεύδει τις αναφορές για «κορονοπάρτυ» η Πυροσβεστική – Έρευνα διέταξε ο Χαρδαλιάς

Τι απαντά η Πυροσβσετική σε δημοσίευμα για «κορονοπάρτυ» στο οποίο εμφανίστηκαν να μετέχουν άνδρες του Σώματος.

Ουδέποτε πραγματοποιήθηκε “κορονοπάρτυ” ή οποιαδήποτε συγκέντρωση που παραβιάζει τα μέτρα για τον κορονοϊό σε χώρου του Πυροσβεστικού Σώματος, σύμφωνα με δελτίο τύπου της υπηρεσίας το απόγευμα της Δευτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

«Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα σχετικά με “κορονοπάρτυ” στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ανακοινώνονται τα κάτωθι:

1. Ουδέποτε πραγματοποιήθηκε “κορονοπάρτυ” ή οποιαδήποτε συγκέντρωση ατόμων πέραν του προβλεπόμενου αριθμού σε χώρο του Α.Π.Σ κατ’ εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

2. Πρόσφατα δηλώθηκε από πυροσβεστικό υπάλληλο του Α.Π.Σ. ότι συγγενικό του πρόσωπο διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19, το οποίο και νόσησε. Άμεσα, το προσωπικό του γραφείου στο οποίο υπηρετεί τέθηκε σε καραντίνα και πραγματοποιήθηκαν 17 rapid test στο ιατρείο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Όλα ήταν αρνητικά.

3. Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, διατάχθηκε άμεση έρευνα και ανετέθη στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, να προχωρήσει άμεσα στις δέουσες ενέργειες.

4. Σε κάθε περίπτωση παραμένουμε στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου για οποιαδήποτε διευκρίνιση».

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ