Διαψεύδει η Αστυνομία τη σύντροφο του ιδιοκτήτη του πίτμπουλ στο Γαλάτσι – «Δάγκωσε τον αστυνομικό»

Η Αστυνομία διαψεύδει, με ανακοίνωσή της, τη σύντροφο του ιδιοκτήτη του πίτμπουλ, στο Γαλάτσι, η οποία μιλώντας στο iEidiseis υποστήριξε ότι ο σκύλος δεν δάγκωσε ποτέ τον αστυνομικό, αλλά κινήθηκε χαρούμενα και κουνώντας την ουρά για να τον υποδεχθεί.

Δεν ισχύουν, υποστηρίζει η Αστυνομία, τα όσα υποστήριξε, μιλώντας στο iEidiseis, η σύντροφος του ιδιοκτήτη του σκύλου, Σταυρούλα Ματσούκα, σχετικά με το περιστατικό που συνέβη χθες στο Γαλάτσι και τον πυροβολισμό του σκύλου.

«Τράβηξε όπλο (σ.σ. εννοεί τον αστυνομικό) χωρίς να κάνει το οτιδήποτε άλλο για να μην χρησιμοποιήσει το όπλο του, τράβηξε το όπλο του μπροστά σε ένα ανυπεράσπιστο ζώο, το οποίο κινήθηκε κουνώντας την ουρά, κινήθηκε χαρούμενο, να τον υποδεχτεί γιατί εισερχόταν στον χώρο του», είπε χθες στο iEidiseis η κ. Ματσούκα, αλλά η Αστυνομία τη διαψεύδει.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται: «Σχετικά με αναφορές που αναπαράγονται σε δημοσιεύματα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περί των συνθηκών που έλαβε χώρα περιστατικό πρωινές ώρες της 12-08-2021 στο Γαλάτσι, ανακοινώνεται ότι στον εμπλεκόμενο αστυνομικό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, λόγω δαγκώματος σκύλου στην πίσω πλευρά του δεξιού του μηρού, αρχικά από μηχανοκίνητη μονάδα του ΕΚΑΒ και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή περαιτέρω ιατρικής φροντίδας.

Εκεί πραγματοποιήθηκε καθαρισμός, περιποίηση και επίδεση του τραύματος, ενώ, επίσης, του χορηγήθηκε αντιτετανικός ορός και αντιβιοτική αγωγή.

Τέλος, ο αστυνομικός, σύμφωνα με τη γνωμάτευση του γιατρού, θα απέχει από τα καθήκοντά του προκειμένου να αναρρώσει».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ