Διαμονή αστέγου Χανιά: Παρέα νεαρών πλήρωσε το ξενοδοχείο για να κοιμηθεί στα ζεστά

Διαμονή αστέγου Χανιά: Το παράδειγμά τους συγκίνησε αρκετούς πολίτες των Χανίων με έναν απ’ αυτούς να παραχωρεί ένα σπίτι για να μείνει ο άστεγος για τουλάχιστον τρεις μήνες

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ενέπνευσε μια παρέα νεαρών στα Χανιά. Κατέβαλλαν από την τσέπη τους τα έξοδα διαμονής σε ξενοδοχείο για έναν άστεγο. Μάλιστα, η πράξη τους βρήκε και άλλους μιμητές. Οι έφηβοι από τα Χανιά είδαν έναν άστεγο να μένει στον δρόμο μέσα στο κρύο και αποφάσισαν να του προσφέρουν μία στέγη. Έτσι, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (18.12.2021), με τα χρήματα που είχαν, πλησίασαν τον άστεγο και τον πήγαν σε ένα ξενοδοχείο, πληρώνοντας εκείνοι τα έξοδα της διαμονής, σημειώνει το Cretapost.gr.

Μάλιστα, το παράδειγμά τους συγκίνησε αρκετούς πολίτες των Χανίων με έναν απ’ αυτούς να παραχωρεί ένα σπίτι για να μείνει ο άστεγος για τουλάχιστον τρεις μήνες ενώ άλλοι του πρόσφεραν ρούχα, κλινοσκεπάσματα και άλλα είδη. Όπως είναι φανερό, παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν καθημερινά, η ανθρωπιά ακόμη δεν έχει χαθεί, γεγονός που αποδεικνύεται και από την κίνηση της παρέας των νεαρών στα Χανιά. Διαβάστε την σχετική ανάρτηση στο Facebook:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ