Διακοπή ρεύματος τώρα Εύβοια: Η ανακοίωση του ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπή ρεύματος τώρα Εύβοια: Προβλήματα ηλεκτροδότησης και σε Αρκαδία

Με ταχύτατους ρυθμοπύς συνεχίζεται η αποκατάσταση του δικτύου ηλεκτροδότησης, που υπέστη σοβαρές ζημιές από τις πυρκαγιές σε Εύβοια και Πελοπόννησο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ στην Εύβοια, οι συνεχείς αναζωπυρώσεις της φωτιάς προκάλεσαν ζημιές σε Δίκτυα Μέσης και Χαμηλής Τάσης στο νησί. Σήμερα κατέστη εφικτή η ηλεκτροδότηση των οικισμών Γούβες, Αρτεμίσιο και Καστρί, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια ηλεκτροδότησης του οικισμού της Αγίας Άννας.

Προβλήματα εντοπίζονται επίσης αυτή την ώρα για τους 7.000 κατοίκους των Δήμων Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας και Ιστιαίας Αιδηψού.Προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Αρκαδία Στο μέτωπο της Αρκαδίας, παραμένουν χωρίς ρεύμα τα χωριά Ίσαρη και Βάστα του Δήμου Μεγαλόπολης και Ράχη, Χώρα και Λυκοχώρι του Δήμου Γορτυνίας.

Παράλληλα, έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα στη Φωκίδα, στη Μεσσηνία, αλλά και στην Ηλεία, ενώ ρεύμα έχει και ο Δήμος της Ανατολικής Μάνης. Άλλωστε, εντατικές παραμένουν και σήμερα οι εργασίες ανθρώπων της ΔΕΔΔΗΕ ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές στην βόρεια Αττική, από τη Βαρυμπόμπη, το Κρυονέρι, τον Άγιο Στέφανο ως τη Σταμάτα και τη Μαλακάσα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ