Διακοπή ρεύματος σήμερα 4/8: Πού υπάρχουν προβλήματα

Προβλήματα με διακοπή στο ρεύμα «έχουμε στις Αδάμες, στη Βαρυμπόμπη, στο Ολυμπιακό χωριό και στη Κάτω Κηφισιά», όπου σημειώνονται κατά τόπους διακοπές ρεύματος

Διακοπή ρεύματος έχουμε σήμερα Τετάρτη 4/8 σε αρκετές περιοχές της Αττικής. Ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, απάντησε σχετικά με το εάν η μεγάλη φωτιά στη Βαρυμπόμπη ξεκίνησε από πυλώνες της ΔΕΗ, λέγοντας πως «κανένας δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει».

«Στους πυλώνες μεταφέρονται τα καλώδια, οι γραμμές και δεν υπάρχουν ασφαλειοδιακόπτες. Για να δημιουργηθεί μια φωτιά, πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο και όχι μόνο μια γραμμή».

Συνέχισε -μιλώντας στον ΣΚΑΙ- λέγοντας πως οι εκρήξεις στο σημείο ενδέχεται να προήλθαν από τη φωτιά, η οποία τις δημιούργησε. Χρειάζεται κάποιο άλλο αίτιο για να προκληθεί η φωτιά και όχι απλά ένας πυλώνας τάσης.

Προβλήματα με το ρεύμα «έχουμε στις Αδάμες, στη Βαρυμπόμπη, στο Ολυμπιακό χωριό και στη Κάτω Κηφισιά», όπου σημειώνονται κατά τόπους διακοπές ρεύματος.

Δήλωσε αισιόδοξος πως θα αποκατασταθούν οι βλάβες και «σε λίγη ώρα θα έχουμε αποκαταστήσει το πρόβλημα και θα δώσουμε κανονικά ρεύμα στις περιοχές που έχουν πρόβλημα».

Σημείωσε πως μέχρι το μεσημέρι όλες οι περιοχές που πέρασε η φωτιά θα έχουν πάρει κανονικά ρεύμα, καθώς δουλεύουν τα συνεργεία πυρετωδώς, εκτός αν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα σε κάποιο σημείο.

Πάντως υπάρχουν φόβοι για διακοπή ρεύματος μέσα στην ημέρα, καθώς ο καύσωνας σαρώνει και υπήρξαν ζημιές από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ