Διακίνηση ναρκωτικών: Απίστευτη κρύπτη ηρωίνης

Πάνω από 12 κιλά φονικής ηρωίνης κατασχέθηκαν από την Αστυνομία, κρυμμένα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της Κυψέλης. Το εκπληκτικό είναι ότι οι κάτοχοί της, την είχαν κρύψει πάνω από το παράθυρο του διαμερίσματος, μέσα στο κουτί στο οποίο τυλίγεται το ρολό! Από τη Δίωξη Ναρκωτικών συνελήφθη ένας Σύρος, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο ομοεθνείς του.

Η τρομακτική ποσότητα «λευκού θανάτου», εκτιμάται ότι μεταφέρθηκε από συνεργούς των εμπλεκομένων από την Τουρκία και ότι χώρα παραγωγής είναι το Αφγανιστάν. Στην Αθήνα είχαν αναλάβει τρεις Σύροι να τη διακινήσουν σε χρήστες στις πλατείες της Αθήνας. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, σε βάρος του συλληφθέντος Σύρου και των δύο συνεργών του, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

peripoliko 2 1

Εισαγωγή και διακίνηση

Όπως προέκυψε, συνεχίζει η Αστυνομία, ο συλληφθείς, από κοινού με τους συγκατηγορούμενούς του, δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή ποσοτήτων ηρωίνης στη χώρα μας, με σκοπό τη μεταφορά τους στην Αττική και την περαιτέρω διακίνηση στο κέντρο της Αθήνας. Σε επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα, εντοπίστηκε να κατέχει για λογαριασμό των συγκατηγορούμενών του, με σκοπό τη διακίνηση, δεκαοχτώ αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη και δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κάνναβη.

Τι κατασχέθηκε

Συνολικά κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δώδεκα κιλά και 190 γραμμάρια ηρωίνη, 5,5 γραμμάρια κάνναβη, κινητό τηλέφωνο, ζυγαριά ακριβείας και ηλεκτρικός αναδευτήρας. Λίγα 24ωρα πριν, είχε εξαρθρωθεί άλλη οργάνωση, διακίνησης κοκαΐνης, στον Πειραιά. Είχαν συλληφθεί πέντε αλλοδαποί, ηλικίας 37, 37, 24, 28 και 23 ετών. Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 973 γραμμ. κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των -4.620- ευρώ και μοτοσυκλέτα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ