Δέκα οι καταγγελίες για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ – Συγκλονίζει η περιγραφή θύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες σε δέκα ανέρχονται τα θύματα, που προχώρησαν σε καταγγελίες για τη δράση του ντράμερ των Πυξ Λαξ, τα οποία υποστηρίζουν ότι, για χρόνια υφίσταντο τις σεξουαλικές επιθέσεις του μεσήλικα μουσικού.

Το νέο υλικό θα διαβιβαστεί τις επόμενες ημέρες σε εισαγγελέα, για να το αξιολογήσει και να κρίνει, εάν θα ασκήσει ποινική δίωξη.

Η Δικαιοσύνη άρχισε να ξανασκαλίζει την υπόθεση, γιά τον ντράμερ, στις 14 Φεβρουαρίου 2022, όταν αναβλήθηκε στο Εφετείο της Αθληνας η υπόθεση, για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης, για την οποία πρωτόδικα είχε καταδικαστεί το 2019 σε 12ετή κάθειρξη, κατηγορούμενος για κατ΄ εξακολούθηση τέλεση γενετήσιων πράξεων εναντίον της.

Τότε αποκαλύφτηκε ότι, ο μεσήλικας μουσικός κυκλοφορεί ελεύθερος με όρους μέχρι το Εφετείο του, που τελικά έχει προσδιορισθεί για τις 11 Απριλίου 2022.

Η δημοσιοποίηση της αναβολής της δίκης προκάλεσε τσουνάμι καταγγελιών, με τουλάχιστον 10 νέες περιπτώσεις, που σχετίζονται με αδικήματα, τα οποία έχουν τελεσθεί από το 2018 μέχρι το 2019.

Διατάχτηκε προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, μετά από μηνυτήρια αναφορά πέντε γυναικών, που τον καταμήνυαν ότι τις είχε κακοποιήσει όταν ήταν μεταξύ 8 και 13 ετών σε διάφορους τόπους και χρόνους.

Στο μεταξύ οι καταγγελίες διπλασιάστηκαν, ενώ ακόμη περισσότερες σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας.

Ήδη η Δικαιοσύνη διερευνά, εάν, όσο εκκρεμούσε η πρώτη υπόθεση, για την οποία είχε κληθεί για πρώτη φορά σε απολογία το 2015, εξακολουθούσε τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών!

Χαρακτηριστικά είναι τα αποσπάσματα από τις εναντίον του καταγγελίες:

Θύμα : «Ήμουν 9 ετών. Αντιμετώπισα πολλά ψυχολογικά προβλήματα μετά από τα γεγονότα αυτά, έκανα ψυχοθεραπεία και επειδή ήταν ιδιαίτερα τραυματικό, έχω απωθήσει τις λεπτομέρειες. Όμως πράγματι παραθερίζαμε μαζί με την (…) Θύμα , τα δύο εκείνα καλοκαίρια γιατί ο πατέρας της εργαζόταν εκεί, πράγματι μας έπιανε μέσα στη θάλασσα πάνω στο παιχνίδι όλες ο Γ. και ντρεπόμασταν να το πούμε στους μεγάλους.

Γονείς θύματος : Τον (καλοκαιρινό μήνα) του (χρονιά), όταν η κόρη μας ήταν 13 ετών είχαμε αποφασίσει οικογενειακώς να πάμε στο θέρετρο «(….)» στην Πελοπόννησο για το χρονικό διάστημα … έως και …(μήνας).
Στην αρχή, λόγω της κοινωνικότητάς του και της αναγνωρισιμότητάς του ως ντράμερ του συγκροτήματος «Πυξ Λαξ» που ήταν πασίγνωστοι, φαινόταν πολύ φιλικός, ιδιαιτέρως με τα παιδιά. Βέβαια, το γεγονός ότι είχε και δύο κόρες, η μία εκ των οποίων ανήλικη στην ηλικία της κόρης μου, όπως κατάλαβα λειτουργούσε ως άλλοθι για την ιδιαίτερη συμπεριφορά του προς τα κορίτσια. Έτσι, κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί τις αληθινές προθέσεις του. Στην παρέα μας ήταν και η οικογένεια (….) που μένει στην …. Αττικής καθώς και η οικογένεια (…), οι οποίες είχαν κορίτσια στην ηλικία της κόρης και μας. Δεν τους γνωρίζαμε, κάναμε παρέα εκεί. Μας είχε καλέσει μάλιστα και σε συναυλία των Πυξ Λαξ που γινόταν στην (…) στις (…).

Θύμα : «Όταν άρχισε η νέα σχολική χρονιά πήγα δύο φορές σε παιδοψυχολόγο για να με βοηθήσει. Πολλές φορές αυτός ερχόταν να πάρει τις κόρες του από το σχολείο και ο μεγαλύτερός μου φόβος ήταν μήπως μου έλεγε να πάρει μαζί κι εμένα να με γυρίσει, γιατί μέναμε κοντά. Οι γονείς μου δε με άφησαν να ξαναπάω στο σπίτι τους και η μητέρα μου πάντα μου έλεγα να μην περνάω ούτε απέξω.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ