Δ/ντης Πνευμονολογικής του Ευαγγελισμού: Μέχρι τις 18 Απριλίου δεν πρέπει ν’ ανοίξει τίποτα

Κατηγορηματικός για το πιθανό άνοιγμα των δραστηριοτήτων εμφανίστηκε ο Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Γιώργος Μπουλμπασάκος, τονίζοντας ότι μέχρι τις 18 του μήνα δεν πρέπει ν’ ανοίξει τίποτα.

«Θα πρέπει να προσέξουμε γιατί μπορεί να δούμε τα νούμερα που είπε ο κύριος Τσιόδρας, για 1.000 διασωληνωμένους ίσως και νωρίτερα από το Πάσχα. Να κάνουμε μια προσπάθεια να μην μας φύγει η κατάσταση. Δεν έχουμε περιθώριο να ξεφύγουμε», τόνισε ο Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Γιώργος Μπουλμπασάκος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

«Μέχρι τις 18 του μήνα θεωρώ ότι δεν πρέπει ν’ ανοίξει τίποτα σύμφωνα με τα τωρινά επιδημιολογικά δεδομένα» υπογράμμισε και τόνισε ότι δεν πρέπει να ανοίξουν τα μεγάλα μαγαζιά, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο εκεί δημιουργούνται συνωστισμοί. «Αντιλαμβάνομαι μόνο το άνοιγμα της Γ’ Λυκείου για να μπορούν τα παιδιά να συμμετέχουν στις διαδικασίες για τις εξετάσεις», συμπλήρωσε.

«Πρέπει να βρεθούν λύσεις, δεν πρέπει να πετάξουμε την καρδάρα τώρα, στο τέλος. Δεν χρειάζεται να διακινδυνεύσουμε, όταν τον άλλο μήνα θα έχουμε καλύτερη εμβολιαστική κάλυψη. Ας πάμε με αυτά τα μέτρα, να τα εποπτεύσουμε σωστά αν θέλουμε να κάνουμε ένα ειρηνικό και οικογενειακό Πάσχα, χωρίς μεγάλα προβλήματα», κατέληξε. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ