Χρήστος Δάντης: Η κυβέρνηση αυτή από την αρχή της επιδημίας κάνει καραγκιοζιλίκια

Με τους ακόλουθούς του, στα social media – και όχι από τηλεοπτική εκπομπή – επέλεξε ο Χρήστος Δάντης να μοιραστεί την άποψή του για τα μέτρα στην εστίαση / ψυχαγωγία και τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και μη.

«Η κυβέρνηση αυτή έτσι κι αλλιώς απ’ την αρχή της επιδημίας, κάνει καραγκιοζιλίκια κ δεν περιμένω κάτι καλύτερο», είναι η άποψη του Χρήστου Δάντη σχετικά με τα τελευταία μέτρα σε εστίαση / ψυχαγωγία και τον διαχωρισμό εμβλιασμένων και μη.

Το έγραψε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Ο γνωστός τραγουδιστής δέχθηκε πρόσκληση να πει την άποψή του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όμως επειδή δεν ήταν σίγουρος ότι δεν θα «κοπεί», επέλεξε να την κάνει γνωστή μέσω social media.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Με κάλεσαν από την εκπομπή της Τ. Στεφανιδου να πω τη γνώμη μου όσον αφορά τα μέτρα «Εστίασης, συναυλιών, διαχωρισμών εμβολιασμένων και μη» κλπ.

Καθώς δε γνωρίζω εάν θα «παίξει» η δήλωση μου, θέλω να τη μοιραστώ εδώ και είναι η παρακάτω:

«Η κυβέρνηση αυτή έτσι κι αλλιώς απ’ την αρχή της επιδημίας, κάνει καραγκιοζιλίκια κ δεν περιμένω κάτι καλύτερο».

https://www.facebook.com/ChristosVlachakisReal/posts/339864767725216

Μερικές ώρες αργότερα ο Χρήστος Δάντης τοποθετήθηκε εκ νέου, ξεκαθαρίζοντας ότι σέβεται το δικαίωμα οποιουδήποτε θέλει ή δεν θέλει να εμβολιαστεί και δηλώνοντας ότι ο ίδιος είναι εμβολιασμένος.

Ο Χρήστος Δάντης συμπλήρωσε πως δεν εναντιώνεται στους εστιάτορες ή στους καλλιτέχνες, αλλά στον διχασμό που προκαλεί η κυβέρνηση στην κοινωνία εδώ και αρκετούς μήνες, μπερδεύοντας τον κόσμο.

Αναλυτικά:

https://www.facebook.com/ChristosVlachakisReal/posts/340063511038675

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ