Χαμός με τα κρούσματα στα νότια προάστια και το πάρτι στο beach bar

Ένα πάρτι σε γνωστό beach bar της παραλιακής στον Άλιμο φαίνεται να οφείλεται για την έξαρση των κρουσμάτων στα νότια προάστια. Τι έχει συμβεί.

Το περασμένο Σάββατο έγινε ένα πολυαναμενόμενο πάρτι σε γνωστό beach bar της παραλιακής, στο ύψος του Αλίμου. Λίγα 24ωρα αργότερα, ήρθε τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων στα νότια προάστια.

Τυχαίο; Ίσως. Πάντως τα social media και συγκεκριμένα το TikTok υπάρχουν αναφορές από διάφορους χρήστες που ο ένας μετά τον άλλο λένε ότι βρέθηκαν θετικοί και εκείνοι και η παρέα τους. Κρούσματα που δεν θα καταμετρηθούν στον νότιο τομέα, μιας και αρκετοί από όσους βρέθηκαν στο πάρτι είναι από διάφορες περιοχές.

Χθες, 5/7, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε συνολικά 801 νέα κρούσματα, με τα 107 εξ αυτών στον νότιο τομέα. Ακόμα πιο ανησυχητικός είναι αν συγκριθεί ο αριθμός 107 με τα συνολικά 408 κρούσματα στην Αττική.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη χθεσινή έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την πανδημία, ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, αναφέρθηκαν στις ιχνηλατήσεις που έχουν γίνει, επισημαίνοντας πως οι χώροι διασκέδασης και οι συναθροίσεις είναι οι βασικές εστίες μετάδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ