Αυτοκτόνησε ο Σταύρος Δογιάκης: Η ιατροδικαστική εξέταση και το δεύτερο σημείωμά που βρέθηκε

Αυτοκτόνησε ο Σταύρος Δογιάκης: Η ιατροδικαστική εξέταση και το δεύτερο σημείωμά που βρέθηκε

Για περίπτωση αυτοχειρίας κάνουν λόγο οι ειδικοί σύμφωνα μετα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του Σταύρου Δογιάκη. Μέχρι ώρας δεν προκύπτουν στοιχεία που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σορός του Σταύρου Δογιάκη φέρει δύο τραύματα από σφαίρες, ένα στο στήθος και ένα στο κεφάλι. Το τραύμα στο στήθος είναι διαμπερές και δεν μπορούσε να επιφέρει ακαριαίο θάνατο. Ενδεχομένως θα μπορούσε να προκληθεί θάνατος στη συνέχεια, από αιμορραγία. Το δεύτερο τραύμα που φέρει η σορός του Σταύρου Δογιάκη από όπλο ήταν στο κεφάλι και αυτό που επέφερε τον ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, βρέθηκε και δεύτερο σημείωμα τού -όπως όλα δείχνουν- αυτόχειρα Σταύρου Δογιάκη. Το σημείωμα βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, το Smart με το οποίο μετέβη στην περιοχή όπου έβαλε τέλος στη ζωή του, έχει πιο απολογητικό ύφος -για την πράξη του- και φέρεται να ζητά συγγνώμη από τον αδελφό του. Ο 53χρονος αδελφός του Δογιάκη ήταν αυτός που ειδοποίησε χθες τις Αρχές για την εξαφάνισή του. Φέρεται, μάλιστα, να παρέδωσε στην αστυνομία σημείωμα του Σταύρου Δογιάκη, με υπόνοιες για αυτοκτονία, που βρήκε στο σπίτι του και τον όριζε κληρονόμο και διαχειριστή των οικονομικών του.

dogiakis 2 1

Φαινόταν μελαγχολικός

Ο Σταύρος Δογιάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, είχε αποχωρήσει από την ταβέρνα «Κρητικός», μεταβιβάζοντας το ποσοστό του στον αδελφό του και θα ξεκινούσε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα στον χώρο της εστίασης. Ο ίδιος είχε ήδη νοικιάσει έναν μεγάλο χώρο στη Μεσογείων. Από τις ίδιες πληροφορίες προκύπτει σχετική ενημέρωση για ένα ζήτημα με μια μεγάλη πληρωμή ή ένα μεγάλο ενοίκιο. Άνθρωποι που τον συναναστρέφονταν αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο Σταύρος Δογιάκης έμοιαζε μελαγχολικός.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ