Αθανασίου – Μητσοτάκης: Αθλιότητα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Αθανασίου – Μητσοτάκης: Αθλιότητα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη σε μια υπερβολικά χυδαία δήλωση κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για το δυστύχημα στα Τέμπη

Όλο και πιο χαμηλά φαίνεται ότι πέφτουν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τον Παύλο Πολάκη και τις απειλές κατά πάντων, τον Απόστολο Γκλέτσο, που ήθελε να… γιαουρτώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και τη Ρένα Δούρου, η οποία «πόζαρε» μπροστά στο γεμάτο ψυγείο της, για να καταγγείλει την ακρίβεια, ήρθε ο Νάσος Αθανασίου, βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ανατολική Αττική, σε τηλεοπτική εμφάνιση, προκαλεί οργή.

Μιλώντας σε εκπομπή του Action 24, ο κ. Αθανασίου θέλησε να αναφερθεί στην τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, επικαλούμενος κάτι που… άκουσε, όπως είπε και θέλησε να το «μοιραστεί» με τους παρουσιαστές και τους τηλεθεατές.  «Όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης» είπε ο βετεράνος δημοσιογράφος και νυν πολιτικός, για να προκαλέσει αντιδράσεις στο πάνελ, ότι αυτό που ανέφερε, ήταν «πολύ βαρύ». Πώς δικαιολογήθηκε ο κ. Αθανασίου; Ισχυρίστηκε ότι το χρησιμοποίησε ως παράδειγμα, για να δείξει ότι, «στου κακού τη σκάλα, στο κατέβασμα, όταν σε προκαλεί ο άλλος, τότε μπορείς να κατέβεις κι εσύ».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ