Αρπαγή 14χρονης στη Νίκαια: Ο απαγωγέας θέλει να μας κάνει κακό, λέει η μητέρα της

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με την αρπαγή της 14χρονης Μαρκέλλας από την περιοχή της Νίκαιας, με το χαμόγελο του παιδιού να εκδίδει ανακοίνωση.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε το Σάββατο (8/10) και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, μετά από αίτημα της οικογένειάς της καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρκέλλα Τ., έχει μέτριο ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, την ανήλικη απήγαγε ένας άνδρας την ώρα που πήγαινε στο φούρνο της γειτονιάς της, την άρπαξε με την βία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής.

Στο τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ μίλησε η μητέρα της κατονομάζοντάς τον ενώ όπως υποστήριξε ο άνδρας την έχει αρπάξει για να κάνει κακό στην οικογένειά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ