Αρνητής 38 ετών κόλλησε κορονοϊό: «Δεν φορούσα μάσκα, γέλαγα, είναι ύπουλη αρρώστια»

Από τους θαλάμους στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου νοσηλεύονται ασθενείς με κορονοϊό, μίλησε ο 38χρονος Ηλίας που νοσεί. Λίγες ημέρες πριν, ήταν ανάμεσα στους αρνητές και διαδήλωνε κατά των μέτρων.

«Χτυπημένος» ο ίδιος από τον κορονοϊό, ο Ηλίας, 38 ετών, μιλά για το λάθος να μην πιστεύει στην ασθένεια και πλέον νοσηλεύεται.

«Πριν λίγες μέρες είχα πάει στην πορεία, στη διαδήλωση, τη διαμαρτυρία στην Πάτρα κατά του κορονοϊού, είναι πολλοί άνθρωποι που δεν πιστεύουν στον κορονοϊό, κι εγώ δεν το πίστευα. Δεν το πίστευα μέχρι να συμβεί. Αυτή η αρρώστια είναι ύπουλη, σε χτυπάει χωρίς να καταλαβαίνεις. Πρέπει να πιστέψει ο κόσμος πως υπάρχει ιός, είναι πολύ δυνατός και το περνάει ο κόσμος πολύ δύσκολα εδώ μέσα. Έχει πολλά κρούσματα, ήμουν μπροστά, τα είδα και πονάγανε οι άνθρωποι όπως εγώ» δήλωσε στην εκπομπή «Live News» του MEGA.

Εμφάνισε συμπτώματα πριν από πέντε μέρες όμως αντιμετωπίζεται σαν ασθενής υψηλού κινδύνου γιατί έχει περάσει δύο πνευμονίες. Το βράδυ της Κυριακής εισήχθη στο νοσοκομείο.

«Οι πρώτες μέρες ήταν οδυνηρές, πόναγα πάρα πολύ στο στήθος, στην πλάτη, είχα κρυάδες. Πονόλαιμο δεν είχα, είχα πυρετό, έως 39 έφτασε ο πυρετός. Περνάνε πέντε μέρες μετά, πήγα στον γιατρό, στον πρώτο γιατρό που πήγα να με δει. Μου έδωσε κάτι φάρμακα, μία αντιβίωση, την πήρα, δεν μου έκανε τίποτα η αντιβίωση, αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο, την Κυριακή το βράδυ, κατά τις 8:30 η ώρα εκεί, το πρώτο τεστ που μου κάνανε, στον ειδικό θάλαμο που με είχανε, βγήκε συμβατό το τεστ, μας πήγαν μετά σε έναν άλλο θάλαμο που ήταν κι άλλοι εκεί από το τεστ κορονοϊού που δεν πιστεύανε κι αυτοί, πόναγαν όμως, και ύστερα καταλάβανε τι περνάει ο κόσμος» περιέγραψε και συνέχισε:

«Πολλοί άνθρωποι που ήρθα σε επαφή. Έχω φίλους που δεν πιστεύουνε. Έχω έρθει τις τελευταίες ημέρες σε επαφή με ανθρώπους που δεν φοράγανε μάσκα, δεν ξέρω πού το κόλλησα, είναι δύσκολη η κατάσταση πάρα πολύ. Και εμένα βρήκε ο ιός, η μάνα μου βγήκε θετική στο τεστ που το έκανε χθες το βράδυ. Όλη η οικογένειά μου έχουνε μπει σε καραντίνα 15 μέρες».

Καταλήγοντας μίλησε για το ότι δεν πίστευε στον ιό.

«Έβγαινα έξω, χωρίς μάσκα, γέλαγα. Δεν πίστευα στον κορονοϊό, και δυστυχώς την έπαθα κι εγώ, κόλλησα. Είμαι κοντά στις έξι ημέρες στο νοσοκομείο. Είναι και η μητέρα μου θετική. Βγήκα στον αέρα για να πω σε όλους να προσέχουν τον εαυτό τους. Είναι ύπουλο πράγμα. Μπορεί κάποιος να έχει τον ιό και να κολλά τους άλλους», είπε μεταξύ άλλων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ