Αργολίδα γυναικοκτονία: Tι έγραφε στο σημείωμα ο ηλικιωμένος που σκότωσε τη γυναίκα του

Αργολίδα γυναικοκτονία: Η οικογενειακή τραγωδία έγινε κοντά στο Πόρτο Χέλι

Μια οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του Πορτοχελίου και συγκεκριμένα στον οικισμό Βερβερούντας όταν ένας ηλικιωμένος σκότωσε την γυναίκα του και έπειτα αυτοκτόνησε στην αυλή του σπιτιού τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη αργά το βράδυ στην αυλή του σπιτιού τους όπου ο 78χρονος  έπνιξε, πιθανόν με σχοινί, την 75χρονη άρρωστη γυναίκα του. Ο  ηλικιωμένος, μετά την πράξη του,  μπήκε μέσα στο δωμάτιο, έγραψε ένα σημείωμα που εξηγούσε το γιατί σκότωσε τη γυναίκα του. Ακολούθως, τηλεφώνησε στην αστυνομία περίπου στις 11:00 το βράδυ όπου τους είπε πως σκότωσε την σύζυγό του.

Μετά βγήκε πάλι έξω και πήγε και κρεμάστηκε πάνω από το πτώμα της γυναίκας του.Δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού καθώς η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και τα σπίτια είναι απομονωμένα, το μοναδικό στοιχείο που έχει η Αστυνομία είναι το σημείωμα που. άφησε ο 75χρονος άντρας όπου μεταξύ άλλων έγραφε πως η σύζυγός του τα τελευταία χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ και δεν άντεχε άλλο αυτήν την κατάσταση ενώ ταυτόχρονα ζητούσε συγγνώμη από τα παιδιά του. Το ζευγάρι των ηλικιωμένων έμενε τα τελευταία χρόνια στην περιοχή του Πορτοχελίου καθώς το σπίτι στον οικισμό της Βερβερούντας το είχε αγοράσει ως εξοχική κατοικία ενώ έμεναν στην Αθήνα.

kentro igeias

‘Είχαν έρθει από την Αθήνα’

Ο πρόεδρος του Πορτοχελίου Κωνσταντίνος Κόκκαλης μιλώντας στο protothema.gr υπογράμμισε:  «Ήταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων ο άντρας 78χρονών και η σύζυγος του 75ετών, η σύζυγός του έπασχε από αλτσχάιμερ. Τα τελευταία χρόνια ζούσανε σε μια τροχοβίλα στην περιοχή της Βερβερούντας που την είχαν ως εξοχικό καθώς δεν ήταν κάτοικοι της Ερμιονίδας αλλά είχαν έρθει από την Αθήνα όπου μένουν και τα παιδιά τους. Αυτοί εδώ έμεναν μόνοι τους και ήταν ήσυχοι, δεν ενοχλούσαν κανέναν, συνταξιούχοι και οι δύο. Δεν τους ήξερα προσωπικά καθώς στην περιοχή μας τα σπίτια είναι απομονωμένα και μακριά το ένα από το άλλο, δεν είμαστε χωριό αλλά οικισμός. Το σπίτι του φανταστείτε είναι στα 3χλμ από το Πόρτοχέλι, άφησε και ένα σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους που έκανε αυτό που έκανε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ