Απόπειρα αρπαγής 2χρονου – Αθήνα: Συνελήφθη 54χρονη

Απόπειρα αρπαγής 2χρονου – Αθήνα: Έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τη γειτονιά, είπε μάρτυρας

Τέσσερις φορές, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει νοσηλευτεί η 54χρονη γυναίκα που επιχείρησε να αρπάξει το 2χρονο παιδάκι, την περασμένη Παρασκευή, από το αυτοκίνητο της θείας του. Παράλληλα, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, καθώς είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2013. Οι αστυνομικοί κατάφεραν και συνέλαβαν την 54χρονη, αφού μπήκαν σπίτι της -παρουσία δικαστικού λειτουργού- καθώς η ίδια είχε ταμπουρωθεί εκεί και δεν άνοιγε την πόρτα.

Η απόπειρα αρπαγής σημειώθηκε περίπου στις 14:30, στις 12 Αυγούστου. Η 38χρονη Κ.Α., θεία, βρισκόταν μαζί με το παιδάκι στην οδό Μεϊντάνη στο κέντρο της Αθήνας. Η φερόμενη δράστιδα πλησίασε και άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου. Άρχισε να τραβάει το παιδάκι προς τα έξω, όμως δεν κατάφερε να το πάρει καθώς η 38χρονη έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα η 54χρονη να τραπεί σε φυγή.

Η θεία είδε σε ποιο σπίτι μπήκε

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, η θεία είδε σε ποιο σπίτι μπήκε και έτσι σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε την αδερφή της και μητέρα του παιδιού για το τι είχε γίνει, λέγοντάς της να καλέσει την αστυνομία.

Η 38χρονη μαζί με το παιδάκι επέστρεψαν σπίτι και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου ξεκίνησαν τις έρευνες. Περίοικοι ανέφεραν στους αστυνομικούς πως πρόκειται για μια γυναίκα περίπου 55 ετών, δίνοντας και το όνομά της. Οι αστυνομικοί επέδειξαν φωτογραφίες στη θεία του παιδιού από τον φάκελο της φερόμενης δράστιδας από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου και την αναγνώρισε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ