Απίστευτα πράγματα – Συνέλαβαν τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο

Έγινε και αυτό! Συνελήφθη για «συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση» ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, μετά από μήνυση του Φίλιππου Καμπούρη.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος συνελήφθη σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου με τον τίτλο «Παιδεία και Θρησκεία: Έννοιες ασύμβατες;» που είχε προκαλέσει αντιδράσεις στους χώρους της εκκλησίας και όχι μόνο.

Τη σύλληψή του γνωστοποίησε με ανάρτησή της η Αρετή Γεωργιλή, ενώ ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι «τώρα με θυμήθηκε ο Καμπούρης εγκαινιάζοντας την προεκλογική του εκστρατεία, γιατί είναι υποψήφιος με τον Βελόπουλο».

Η επίμαχη ανάρτηση

tatsopoulos2

Ολόκληρη η ανάρτησή της σύλληψης Τατσόπουλου

«Είμαι έξαλλη!

Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον Petros Tatsopoulos σε εκδήλωση που έχω στο Free Thinking Zone για την παιδεία και τη θρησκεία, μετά από μήνυση που του έγινε για ρατσιστικό λόγο, βλασφημία και δεν ξέρω εγώ τι άλλη μπούρδα σκαρφίστηκαν.

Ο Πέτρος φυσικά δεν είπε τίποτα που να εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο. Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του.

Ας έρθουν να μας συλλάβουν όλ@ λοιπόν!

Για μια ακόμη φορά η ελευθερία του λόγου σε αυτήν τη χώρα πάει περίπατο και για μια ακόμη φορά η αστυνομία δείχνει τα … σωστά αντανακλαστικά! Ντροπή!».

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10159230411731918&set=pcb.10159230412556918

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ