Απαγωγή Κυπαρίσση: Το προφίλ των τριών βασικών υπόπτων – Δεν είχαν σχέση με τον επιχειρηματία

Σεσημασμένοι είναι και οι τρείς προσαχθέντες που οδηγήθηκαν το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ως βασικοί ύποπτοι για την απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 34 και 41 ετών και για μία γυναίκα 39 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από αυτούς είναι ζευγάρι, ενώ ο τρίτος είναι φίλος τους.

Από τα έως τώρα στοιχεία, δεν προκύπτει να είχαν κάποια σχέση με τον 40χρονο επιχειρηματία, ούτε είχαν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν. Η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε με γρήγορες κινήσεις για τον εντοπισμό των απαγωγέων και έφτασε στα ίχνη των τριών υπόπτων ελάχιστες ώρες μετά την απελευθέρωση του Κυπαρίσση.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έλαβαν υπόψιν τους τα στοιχεία που συγκέντρωσαν από την «μαραθώνια» κατάθεση του 40χρονου άνδρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έστειλαν τα ρούχα που φορούσε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν πάνω τους υπήρχαν ίχνη DNA.

Λίγες ώρες αργότερα οι αρχές προχώρησαν στις τρείς προσαγωγές.

Μάλιστα ο επιχειρηματίας είχε «φωτογραφίσει» και την παρουσία γυναίκας ανάμεσα στους δράστες.

Νωρίς το πρωί μετέβη στη Γ.Α.Δ.Α. και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις, σχετικά με την υπόθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ