Αντιεμβολιαστές συγγενείς απειλούν γιατρούς και νοσηλευτές του Λαϊκού Νοσοκομείου

Όλο και πληθαίνουν τα περιστατικά απειλών από αντιεμβολιαστές, συγγενείς ασθενών, προς γιατρούς και νοσηλευτές. Στο Λαϊκό Νοσοκομείο έχουν καταγραφεί πολλά τέτοια φαινόμενα.

Σε… πανδημία τείνει να εξελιχθούν τα φαινόμενα απειλών εναντίον γιατρών και νοσηλευτών από αντιεμβολιαστές συγγενείς ασθενών. Στο Λαϊκό Νοσοκομείο έχουν συμβεί αρκετά τέτοια περιστατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρνητές έχουν στοχοποιήσει δύο γυναίκες γιατρούς του Λαϊκού νοσοκομείου. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ηλικιωμένος μπήκε στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα εξαιτίας του κορονοϊού. Η γιατρός έπρεπε να ακολουθήσει επιθετική θεραπεία. Ωστόσο η κόρη του ηλικιωμένου είχε διαφορετική άποψη.

Αφού βιντεοσκόπησε τη γιατρό, την απείλησε ότι θα την μηνύσει εάν κάνει επιθετική θεραπεία γιατί αυτή θα έκανε καλά τον πατέρα της με… αλόη.

«Δεν φτάνει τα όσα προβλήματα έχουμε στο Λαϊκό νοσοκομείο, έχουμε και αυτά τα τραγελαφικά. Είναι μια σειρά από απειλές. Βάζουν το δάχτυλο ανάμεσα στα μάτια των γιατρών και απαιτούν να τους πάρουν ακόμα και το στηθοσκόπειο. Τους βιντεοσκοπούν. Οι γιατροί που απειλήθηκαν είναι αστέρια. Έδωσαν με αυταπάρνηση δύο χρόνια την μάχη για τον κορονοϊό» σημείωσε στην «Kοινωνία Ώρα ΜΕGA» o πρόεδρος των γιατρών στο Λαϊκό, Τάσος Αντωνόπουλος και συνέχισε: ««Είναι οργανωμένοι. Κάνουν 333 ερωτήσεις και μετά απειλούν με μηνύσεις. Έχουν δικηγόρους που τους δίνουν συμβουλές κι απειλούν με μηνύσεις. Η ώρα της ιατρικής ή νοσηλευτικής πράξης απαγορεύεται στον καθένα να παρέμβει. Καλώ τις Αρχές να παρέμβουν τώρα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ