Αντιδήμαρχος Κηφισιάς ληστεία: Πώς περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που έζησε

Αντιδήμαρχος Κηφισιάς ληστεία: Οι ληστές οδήγησαν τον αντιδήμαρχο, τα δύο αδέλφια του, αλλά και την οικογενειακή βοηθό σε ένα από τα δωμάτια.

Στιγμές αγωνίας έζησε o αντιδήμαρχος Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του. Για περίπου μία ώρα ο κ. Παντελεάκης έγινε έρμαιο στα χέρια κουκουλοφόρων. Όπως περιέγραψε στην κάμερα του Alpha, τέσσερις κουκουλοφόροι κλότσησαν και έσπασαν την πόρτα του υπνοδωματίου του, όπου και εισέβαλαν, του επιτέθηκαν και τον ακινητοποίησαν. «Μου πετάνε από τα χέρια τον υπολογιστή, με ακινητοποιούν και μου ζητούν να κάνω ό,τι μου πουν, να συμμορφωθώ και πως δεν θα πάθω τίποτα. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, αλλά φαίνονταν ότι ήταν ξένης καταγωγής, γιατί ήταν λίγο σπαστή η ομιλία τους», όπως περιέγραψε.

Οι ληστές οδήγησαν τον αντιδήμαρχο, τα δύο αδέλφια του, αλλά και την οικογενειακή βοηθό στη μονοκατοικία τους, σε ένα από τα δωμάτια. Σύμφωνα με τον Παντελεάκη, ήταν ήσυχοι, ήρεμοι και τους πρόσφεραν μέχρι και νερό να πιουν. Όπως ανέφερε, «βρήκαν από μόνοι τους το χρηματοκιβώτιο, γιατί δεν τους το λέγαμε. Και από τη στιγμή που το βρήκαν, φώναξαν έναν από εμάς για να το ανοίξει. Από τη μια σε απειλούσαν, αλλά από την άλλη προσπαθούσαν να σε ηρεμήσουν».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ