Ανθυπαστυνόμος Ζωγράφου: «Θα κάρφωνε το κατσαβίδι στην καρωτίδα μου»

Ανθυπαστυνόμος Ζωγράφου: Περιγράφει τα όσα έγιναν στην Πολυτεχνειούπολη

Σπάει τη σιωπή της η ανθυπαστυνόμος που το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στην επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου και μετά από συμπλοκή με τον 30χρονο κακοποιό αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το υπηρεσιακό της πιστόλι και να τον πυροβολήσει.

«Αρχικά πρέπει να πω ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έπραξα αυτό που έπρεπε για τη ζωή τη δική μου και του συναδέλφου. Ήμουν στην επιχείρηση από την προηγούμενη ημέρα και ήταν πολλή η κούραση κι έτσι είπα να φύγω για δύο ώρες και να επιστρέψω» περιγράφει η αστυνομικός μιλώντας στην εκπομπή «Tlive».

«Την ώρα που έφευγα, κατάλαβε ότι ήμουν αστυνομικός και μου επιτέθηκε. Ήξερα ότι αυτός ήταν ο “εγκέφαλος” της υπόθεσης. Το μόνο που με ενδιέφερε εκείνη την ώρα είναι να δω το χώρο γύρω μου, να μην έχει κόσμο γιατί πρόκειται για φοιτητική εστία. Αφού βεβαιώθηκα για την ασφάλεια όλων, ενήργησα όπως θα έπρεπε. Πάνω του είχε μόνο αυτό το κατσαβίδι αλλά συνήθως κινούνταν με οπλισμό. Ήρθε καταπάνω με σκοπό να μου επιτεθεί. Είναι ξεκάθαρο πως αν είχε όπλο πάνω του, θα το είχε αξιοποιήσει. Δεν ήρθε απλώς για να με απειλήσει ή να με τραυματίσει. Εάν δεν είχα σηκώσει το χέρι μου, θα με είχε τραυματίσει στο λαιμό, στην καρωτίδα» λέει  η ανθυπαστυνόμος. Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος Αλβανός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ