Άνοιγμα καταστημάτων: Αμφίβολη η επαναλειτουργία στις 29 Μαρτίου λέει ο Σταμπουλίδης

Αποθαρρυντική είναι η εικόνα για το άνοιγμα των καταστημάτων στις 29 Μαρτίου, σύμφωνα με τον Γ.Γ. Εμπορίου, Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Τα ψώνια στα μαγαζιά θα γίνονται με SMS στο 13032 επανέλαβε ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει ότι τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 29 Μαρτίου, όπως είναι ο στόχος της κυβέρνησης. Όπως είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η εικόνα από τα νοσοκομεία της Αττικής είναι «μάλλον αποθαρρυντική» προς την κατεύθυνση του περαιτέρω ανοίγματος της αγοράς από τις 29 Μαρτίου.

«Τα δεδομένα που θα υπάρχουν προς το τέλος της εβδομάδας είναι εκείνα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τις τελικές αποφάσεις» τόνισε.

Το ίδιο επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο κ. Σταμπουλίδης και για το άνοιγμα της εστίασης, για την οποία υπάρχει η πρόβλεψη μετά τα μέσα Απριλίου μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Όπως διευκρίνισε ο ίδιος, η μετακίνηση για τους αρχαιολογικούς χώρους μπορεί να γίνει μόνο για τους κατοίκους που βρίσκονται στον ίδιο δήμο, ενώ για τη μετακίνηση σε κομμωτήρια και επιχειρήσεις μανικιούρ-πεντικιούρ μπορεί να υπάρξει μετακίνηση σε κοντινούς δήμους με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Σταμπουλίδης επισήμανε ότι η απαγόρευση μετακινήσεων αφορά και την αποφυγή κινητικότητας και συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει επίταξη και στον συγκεκριμένο τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ